Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mikael Sandström och Lotta Engbergs besked efter tiden isär: "Vi planerar"

14 dec, 2022, 16:00 

Nu har makarna fattat ett gemensamt beslut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Julen står vid dörren, och med det också efterlängtad ledighet för många. Men samtidigt pågår ju vardagen och det är långt ifrån alla som kan koppla av framför brasan dagarna i ända.

Kärleksparet Lotta Engberg och Mikael Sandström kan stämma in på det senare, och nu har de fattat ett beslut.

Lotta Engberg och Mikael Sandströms beslut om julen

Lotta Engberg råkar ofta på att jobba när många andra är lediga. På somrarna står hon på scen i Liseberg, och semestern får vänta. Nu gäller detsamma på julen. Då är det ju dags många svenskars favorittradition: Uppesittarkväll!

Och vad vore Bingolotto utan Lotta Engberg? Ja, inte mycket om du frågar många tittare. Men detta innebär såklart att julen blir lite annorlunda för paret och det måste vara tufft att vara isär, såklart.

Annons

– Lotta gör ju uppesittarkvällen, och hon har ju en miljonpublik, så hon gör det den 23e. Det blir väldigt sent, och jag är ju inte inblandad i det, säger Mikael Sandström till Svensk Damtidning.

Sändningen pågår ju ända in till midnatt, men visst hinner Lotta ta sig hem till Mikael på självaste dopparedagen ändå.

Lotta Engberg på scenen på Lotta på Liseberg
På somrarna står Lisberg på schemat...
Lotta Engberg på Bingolotto-scenen med en Bingolott i handen bredvid Stefan Odelberg
...och stora delar av resterande tid är det Bingolotto!
Annons

Mikael Sandström om bråken med Lotta Engberg

När dagens lucka öppnades i Nyhetsmorgon var det ingen mindre än Mikael Soldoktorn Sandström som bjöd på en härlig julhälsning. Då berättade han att han och Lotta tvingas spendera julen isär, men också det beslutet de fattat kring självaste julafton:

– Vi planerar in så lite som möjligt för att ha tid för varandra, och eventuella barn som kommer förbi, berättar han.

Lotta Engberg och Mikael Sandström på Kristallen-galan
Det blir en julafton tillsammans!

Paret har tillsammans fyra vuxna barn från tidigare äktenskap som kanske kommer till huset i Mölnlycke vid jul. Lotta har barnen Malin och Amanda Engberg, och Mikael sonen Marcus och dottern Mimmi.

Annons

Deras tillvaro förgylls också av livets efterrätt: barnbarn! Visst är det härligt, även om de erkänt att det också varit orsaken till lite tjafs...

– Vi bråkade kanske lite i början, innan vi hade lärt känna varandra riktigt. Det kunde till exempel handla om barnuppfostran, eftersom vi ju båda har barnbarn. Om hur man ska göra och vad man kan säga till barn och liknande, har Mikael Sandström sagt till Amelia.

Dessutom passade Mikael på att kuppa in en hyllning till sambon i rutan, och avslutade luckan med en jullåt signerad Lotta Engberg!

Foto: TT

Annons