Efter Lotta Engbergs tystnad – nu bekräftar hon misstankarna om relationen

27 nov, 2022, 12:00 
Lotta Engberg och Mikael Sandström

Nu blir allting tydligt – bilden avslöjar precis hur det ligger till.

Annons
Allt om Lotta Engberg!
Allt om Lotta Engberg!

Sällan har man skådat en sådan romans som Lotta Engberg och Mikael Sandström inledde en relation för två år sedan. Den tog ju fart mitt framför ögonen på hela svenska folket – som fick följa kärlekssagan från första invit i kvällstidningarna till att paret nu är lyckligt kära sambos.

Men från Lotta Engberg har det varit tyst på senare tid. Tills nu.

Beskedet om tystnanden

Ja, superparet följer svenska folket med största möjliga förtjusning. Det är ju inte ofta två av våra mest folkkära profiler slår sig samman och blir ett! Men på sistone har paret varit väldigt sparsamma med inblickar i förhållandet.

Recept.se Nyhetsbrev

Under våren och sommaren pryddes Doktor Mikaels Instagram-flöde ofta av bilden på hans älskade Lotta. Det var härliga sommardagar på västkusten och mysiga kvällar i månskenet som förgyllde hans nästan 50 tusen följares vardag.

Annons

Men under hösten har det varit mindre Lotta – och mer jobb. Istället är det mestadels inlägg om hans podcast Vårddjungeln som fyller flödet. När Svensk Dam kontaktade Mikael i början av november gav han ett lugnande besked: det är helt enkelt lite mycket att göra nu.

– Vi har nog inte hunnit, förklarar han och fortsätter:

– Vi har haft väldigt mycket att göra, det är ju Bingolotto och det diskuteras andra program och jag skriver mycket på min bok.

Lotta Engberg och Mikael Sandström på mingel
Lite vila mellan allt jobb han paret allt med, i början av oktober syntes de mingla glatt på premiären av Björn Skifs nya krogsshow.

Nya bilden avslöjar relationen

För Lotta har det varit tyst ännu längre. Det var senast i början av juni i fjol som hon laddade upp en bild på Mikael på Instagram. Men under helgen fick sig alla en härlig överraskning när de öppnade upp bild-appen.

En sprillans ny bild på det härliga paret!

Annons

Ja, det är precis som man kan ha misstänkt genom bilderna på Mikaels Instagram och hans svar på frågan tidigare, att det bara är så att jobbet kommit emellan för båda två och att de är kära som aldrig förr:

"Lite återhämtning efter en intensiv höst " Skriver Mikael, precis som han förklarade för Svensk Dam.

"Tycker jag om honom? Om!!!!" Skriver Lotta i sitt inlägg.

Det ser ut som att paret befinner sig på varmare breddgrader – lagom till att snön har svept in hemma i Sverige. Så härligt – och vilken underbar bild!

Foto: TT

Annons