Miljonregnet över Bianca Ingrosso – så mycket tjänar hon

Miljonregnet över Bianca Ingrosso – så mycket tjänar hon

Är hon värd alla pengar?

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Det går väldigt bra för entreprenören och influencern, Bianca Ingrosso, 27. Hon har sitt sminkmärke CAIA, samtidigt som hon dyker upp i rutan titt som tätt.

I över tio års tid var Bianca en av huvudpersonerna i realityserien Wahlgrens värld – programmet som är en av anledningarna till att hon i dag har nått sådana enorma framgångar.

Nu har hon i stället fått äran att vara programledare för en egen talkshow!

Så ja, det går definitivt bra för Bianca. Vilket också syns i plånboken.

Galna miljoninkomsten för Bianca

Bianca Ingrosso AB backar något för räkenskapsåret 2021, men trots det så gör hon ändå en mångmiljonvinst, enligt Breakit.

Pernilla Wahlgrens stora oro – dottern Bianca Ingrosso har blivit stoppad

Det är i bolaget döpt efter henne själv som Bianca Ingrosso samlar sina inkomster från från tv och sociala medier. Det inkluderar hennes 1,3 miljoner följare på Instagram och även de populära kanalerna på Youtube och Tiktok.

Enligt den senaste årsredovisningen hade bolaget en omsättning på 31,2 miljoner kronor, lite lägre än föregående år då bolaget omsatte 34,7 miljoner kronor. Vinsten på 27,8 miljoner kronor är också lite lägre än för 2020, då Bianca Ingrosso AB gjorde en vinst på 30,5 miljoner kronor.

Men det är ju inte allt! Hon har ju även det framgångsrika sminkmärket Caia samt smyckesföretaget Ani där årsredovisningen för 2021 ännu inte offentliggjorts. 2020 gjorde Sammy Holding, där företagen samlats, en vinst på 33 miljoner kronor, enligt Breakit.