Pernilla Wahlgrens stora oro – dottern Bianca Ingrosso har blivit stoppad

30 jun, 2022, 19:00 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Dottern Bianca har stött på patrull.
Annons

Att följa familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin på Instagram är en del av mångas vardagsrutin. Inte konstigt, då det till och med är en del av familjens yrke – att jobba med Instagram!

Saker och ting har däremot blivit riktigt knepigt för influeraren Bianca, så pass, att till och med mamma Pernilla vädjar om hjälp.

Stoppas på sajten

Ja, Bianca har i flera dagar uttryckt sin frustration på sin Instagram, där hon har hela 1.3 miljoner följare. Det hela handlar om någon slags begränsning av Instagram, där följare varken kan tagga henne i inlägg, eller skriva meddelanden till henne privat. Dessutom får användarna inte upp hennes bilder i flödet.

För någon som har sin Instagram-sida som sitt jobb, är det såklart otroligt jobbigt. Hon postade en bild där en kompis försökt kommentera hennes inlägg, men mötts av en varningsruta från Instagram.

Recept.se Nyhetsbrev

Det hela har gått så långt, att flera personer kontaktat Bianca för att uppmärksamma henne på den märkliga varningen, och hon måste adressera situationen en gång för alla.

Annons

"Hej hörni! Jag vet inte vad som händer med min Instagram, men så många av er kan inte kommentera, gilla eller tagga mig i era inlägg eller stories. Plus att så många av er kan se min profil, men inte mina foton. Jag har ingen aning om varför det händer. Så tråååååååååkigt för mig! Det står att Instagram skyddar mitt community, vad i helvete? Haha!" Skriver hon.

Pernillas vädjan

Till och med mamma Pernilla Wahlgren har påverkats av varningen, och ventilerar det i sin podcast Wahlgren & Wistam, och vädjar om hjälp. Hon berättar dels att hon inte kan använda sin son Benjamin Ingrossos musik på Instagram, och inte heller Biancas låt.

– Sen är det en annan sak som har hänt både mig och Johan Pråmell, och Bianca har fått flera meddelanden från folk. Man kan inte tagga henne. Om jag taggar Bianca så försvinner hela texten, och sen får jag upp en text där det står att vi skyddar vårt community på Instagram. Som att man inte får tagga henne för ofta… Förstår du? Det är något jättekonstigt, säger en frustrerad Pernilla.

Annons

– De kanske tycker jag håller på att tagga mina barn för mycket.

– Du stalkar dina barn, skojar parhästen Sofia Wistam.

Vi hoppas Biancas problem löser sig snart, det låter inte kul alls!

Foto: TT/Instagram

Annons