Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Parneviks familjelycka – nu avslöjas hemligheten!

29 jun, 2022, 12:00 
Filippa, Phoenix, Jesper, Mia och Penny Parnevik

Nu avslöjar Jesper Parnevik nya detaljer om dotterns bröllop!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Jesper Parnevik, 57, har i flera månader vandrat runt med ett ovanligt långt och krulligt hår. Men när det väl var dags för dottern Penny Parneviks, 25, bröllop, bestämde han sig för att raka av sig svallet.

På bröllopet var det en betydligt korthårigare Jesper som vandrade vid sin dotters sida hela vägen fram till brudgummen Douglas Murray, 42, som stod och väntade i en udda grönblå kilt för att hylla sitt skotska arv. Jesper tyckte att stunden var så vacker att tårarna började rinna.

– Visst brast det, det brast både för mig och Douglas. Det blir mycket känslor, allting bubblar ut, men det var härligt samtidigt, säger Jesper Parnevik till Expressen.

Douglas Murrays mamma i chock

Bröllopet på farfar Bosse Parneviks herrgård i Åkersberga var känslosamt. Under dagen pendlade gästerna mellan skratt och gråt. Sång, dans och sketcher avlöste varandra.

Annons

Enligt Jesper Parnevik var bröllopet så originellt att de amerikanska gästerna utbrast att de aldrig sett något liknande. Under en sekvens lyckades han även med en kupp.

– Och jag lyckades få med Douglas föräldrar upp på scen vilket Douglas fortfarande är chockad över. Hans mamma har aldrig stått på en scen och har vägrat i alla år, det var enormt lyckat, säger han.

Jesper Parnevik
Jesper Parnevik dansar loss under dottern Pennys bröllop.

Jesper avslöjar stora överraskningen

Ja, det verkar som att Jesper Parnevik hade flera ess i rockärmen under kvällen. Inför bröllopet hade han snickrat ihop ett klipp med bröllopshälsningar från brudparets vänner.

I videon hör man hur vännerna sjunger några ord ur Black Eyed Peas låt ”I gotta feeling” – ett arbete som verkar ha tagit sin tid.

Annons

– Det var väldigt komplicerat måste jag erkänna, men det var värt det i slutändan, säger Jesper som nu får vänja sig vid att dottern heter Murray i efternamn.

Foto: TT/Instagram

Annons