Mischa Billings beslut i kärlekslivet – vägrar samboskap

07 jul, 2022, 12:00 
AvMinna Sarpaneva
Mischa Billing

Mischa Billing är en av årets sommarvärdar i P1. I sitt sommarprat bjuder hon på historier om allt från vin till danska mc-gangsters och saliv. Hon ger även lyssnarna en sällsynt inblick i sitt privatliv.

Annons
7 saker du inte visste om Mischa Billing
7 saker du inte visste om Mischa Billing

I hela nio år har vinexperten Mischa Billing, 56, varit en av tre jurymedlemmar i succéprogrammet Sveriges Mästerkock.

Mischa må vara ett välbekant ansikte vid det här laget men trots det vet vi inte så mycket om hennes liv utanför rampljuset. Nu avslöjar hon fler detaljer om privatlivet i Sommar i P1.

Mischa Billing om kändisromansen: "Det var magiskt"

I sitt sommarprat berättar Micha bland annat om livet som au pair i Paris. Då hängde hon på stadens hetaste och kändistäta nattklubbar.

Recept.se Nyhetsbrev

Hon avslöjar också att hon en kväll var på dejt med "den då snyggaste och hetaste killen i hela Paris", Anthony Delon, son till skådespelaren Alain Delon.

– När jag kom hem till min franska familj på natten och berättade det så fick jag veta att han just hade blivit skjuten. Det var overkligt, det var magiskt, det var Paris, säger hon i sitt sommarprat.

Annons

Mycket mer än så avslöjar Mischa inte om sitt kärleksliv, men förhållandet med kändissonen Anthony Delon höll uppenbarligen inte.

Därför vill Mischa Billing inte ha en sambo

I en tidigare intervju med Aftonbladet avslöjar Mischa att hon har tre långa förhållanden i ryggen. Sambolivet är dock ingenting för henne, något hon berättar om i P1.

Hon förtydligar att hon inte tackar nej till tvåsamhet. Hon vill helt enkelt inte bo tillsammans med någon, med undantag för sin 10-åriga dansk-svenska gårdshund, Elsa.

– Jag har tvåsamhet på massor av håll. Jag har mina självvalda underbara bonusbarn, jag har mina bedårande väninnor som också är mina självvalda systrar. När de mår bra så mår jag bra, säger Mischa i sitt sommarprat.

Huruvida Mischa Billing ingår i ett romantiskt förhållande förblir än så länge obesvarat.

Foto: TT

Annons