Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Missen i Nyhetsmorgon – TV4-profilen gör bort sig i direktsändning

01 aug, 2023, 12:00 
Minna Sarpaneva
Filip Stiller och Sofia Geite i Nyhetsmorgon
Foto: Instagram/sgeite, nyhetsmorgon

Filip Stiller gjorde en dråplig tabbe under sin första sändning i Nyhetsmorgon.

Annons

Nyligen debuterade Efter Fem-profilen Filip Stiller, 41, som programledare i Nyhetsmorgon, och ja, det är inte alltid saker blir som man tänkt sig.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Filip Stillers okända förflutna

Det är säkert många som känner igen Filip Stiller, och det är ju inte så konstigt med tanke på att han har synts i Efter Fem och Nyheterna ett tag.

Men innan han syntes i TV4 var Filip konståkare och har representerat Sverige i både EM och VM. Han har dessutom vunnit SM-guld i konståkning tre gånger.

2006 drog han sig tillbaka från tävlandet men är fortfarande verksam som domare och expertkommentator.

Missen i Nyhetsmorgon

Filips premiärsändning i Nymo gick som på räls, men som vi alla vet vid det här laget så kan allt hända i direktsändning, och ja, han var med om en grej som han hoppas gick obemärkt förbi.

Det var när det var dags för matlagning i programmet som saker gick snett för programledaren.

– Det svåraste var idag när vi hade matlagning i programmet, vi fick tacos och jag är inte så himla van vid att äta just tacos, hör och häpna. Jag tog alldeles för mycket fyllning, så jag kunde liksom inte rulla ihop tunnbrödet ordentligt så allting bara föll ihop. Och jag insåg det alldeles för sent, säger Filip till Hänt.

För att inte göra situationen värre så gav han upp på sin tacos.

– Allting bara ramlade ut och jag tog en tugga, sen fick jag bara inse att jag inte kunde äta detta på något rimligt sätt i TV, så jag fick gå på efterrätten i stället, säger han.

Han berättar dock att programledarkollegan Sofia Geite noterade att han gick på efterrätten direkt, och gav honom en liten pik för det. Han hoppas också att incidenten inte störde någon av tittarna.

Annons