Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna stämmer: Här går Lotta Engberg och Mikael Sandström olika vägar

23 apr, 2024, 12:00 
Mikael Sandström och Lotta Engberg
I fyra år har Lotta Engberg och Mikael Sandström varit en sammansvetsad enhet. Men nu kan vi se att de går olika vägar.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg, 61, och Mikael Sandström, 65, träffades efter att den förstnämnda flirtat med den sistnämnda i kvällspressen, och det sa "klick".

Ja, snart började tv-profilerna dejta och sedan gick det undan. I dag är de sambor i en villa utanför Göteborg där de har allt de behöver och lite till.

Utifrån tycks Lotta och Mikael ha en oerhört stark sammanhållning. Samtidigt är de två människor, som såklart kan välja olika vägar. Och det har hänt nu.

Här väljer Lotta och Soldoktorn olika

Lotta jobbar alltid hårt och nu senast har hon, utöver att som vanligt ratta Bingolotto, också tävlat med Mikael i Smartare än en femteklassare.

Vi älskar att se paret så här, i ett roligt och varmt sammanhang. Men nu får vi se de i en helt annan miljö, i alla fall från Lottas håll.

Annons

Ja, i helgen kunde Lotta visa upp hur hon och Mikael tagit sitt pick och pack och åkt till Tyskland:

"Golf i norra Tyskland med allt det vackra som finns🏌♂️❣️", går att läsa på Lottas Instagram till en underbar bild.

Men om man surfar in på Mikaels Instagram för att få fler glimtar av golfresan blir man besviken. Här har tv-profilen valt en annan väg än Lotta, och inte publicerat något från semestern.

Det här har man kunnat se förut. Mikael och Lotta har historiskt varit rätt inaktiva på sina respektive Instagramkonton båda två, men nu har en liten vändning skett.

Ja, tidigare har Mikael ändå varit den som publicerat mer än Lotta, men nu är det ombytta roller där den sistnämnda lagt upp inlägg efter inlägg den senaste tiden.

Annons

Mikael å andra sidan har inte publicerat något på över en månad – han och kärleken väljer helt enkelt olika vägar i detta avseende!

Inblicken i Lottas och Soldoktorns relation

Varje inblick i Lottas och Mikaels relation är uppskattad, deras kärlekshistoria är ju så spännande! Och det faktum att de är två av Sveriges kändaste tv-profiler spär såklart bara på intresset.

Genom åren har vi också fått höra en hel del om deras förhållande, så som vad Mikael älskar med Lotta:

– Hela Lotta gillar jag verkligen. Hon är så sammansatt och komplex och att försöka beskriva henne är som att försöka få ner ett helt hav ett glas vatten. Det går inte. Jag gillar allt, lät der till exempel när han gästade Tilde i i fjol.

Och Lotta har sagt så här om Mikael till Aftonbladet:

– Att göra saker tillsammans med Mikael gör det dubbelt så roligt.

Och nu gör alltså paret något väldigt roligt ihop, golf som är ett gemensamt men relativt nytt intresse. Vi hoppas att Lotta och Mikael har det underbart!

Foto: TT

Annons