Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Modevimmel för välgörenhet och filmpremiär i London

16 aug, 2012, 08:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har minsann inte bara varit OS i London – här kommer ett modevimmel och en filmpremiär från den brittiska huvudstaden.

Häromdagen var det stor galapremiär på actionfilmen The Expendables 2 med bland andra svenske stjärnan Dolph Lundgren och sorgedrabbade Sylvester Stallone som kom med hustrun Jennifer Flavin och barnen Sophia 15, Sistine 14, och Scarlet 10. Som ni kanske minns förlorade Stallone nyligen sin son Sage som hittades död i sitt hem.

Annons

Men det var också en modegala i Mayfair – Fashion for Relief – som samlade in pengar till välgörenhet. Där fanns bland andra prins Andrews exhustru Sarah Fergie Ferguson på plats, som ni ser på bilden här ovan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se själva fler foton i vårt bildspel här nedan:

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

[smooth=id: 735; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

 

Annons