Molly Sandén och Danny Saucedo bryter förlovningen – Danny skriven hos mamman

Molly och Danny gör slut.

Kändisparet Molly och Danny, vänner till prinsparet Carl Philip och Sofia går nu skilda vägar.

Det har under en tid ryktats om att Molly Sandén och Danny Saucedo inte längre är ett par. De har inte synts på varandras sociala medier på länge, men ingen av dem har valt att kommentera dessa rykten. Förrän nu.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, säger hon i ”Gry Forssell med vänner”.

Paret levde ihop i centrala Stockholm, ett hem de nu har lämnat enligt folkbokföringen. Numera har de skrivit sig hemma hos respektive föräldrar.

Vänner till Sofia och Carl Philip

Molly och Danny har varit ett par sedan 2012 och har många gemensamma vänner, bland andra prins Carl Philip och prinsessan Sofia. När prinsparet skulle gifta sig ville Sofia överraska sin blivande make med en kärlekslåt – och hon valde vännerna och paret Molly och Danny att skriva och framföra den.

LÄS MER: Danny Saucedos hån mot Eric Saade – det skedde inför alla

År 2016 förlovade sig Molly och Danny. Han friade på toppen av Kilimanjaro och hon sa ja. Därefter har frågorna om det stundande bröllopet blivit många under diverse intervjuer, men paret har under den senaste tiden undvikit att svara på bröllopsfrågor. Nu har vi svaret på varför.

Prinsessan Sofia och Molly Sandén är vänner.

Prinsessan Sofia och Molly Sandén är vänner.

Molly och Danny i ett av slottsfönstren under festen efter prinsbröllopet.

Molly och Danny i ett av slottsfönstren under festen efter prinsbröllopet.

Tyvärr fick de inte själva det lyckliga gemensamma slut de själva sjöng om under prinsbröllopet. Men vi kommer alltid älska låten de skapade tillsammans med prinsessan Sofia.

Se Dannys och Mollys uppträdande på Carl Philips och Sofias bröllop här!

Foto TT

Läs mer

Sofias och Carl Philips mysiga uppladdning inför jul – tillsammans med Molly Sandén

Felice Jankell är Nils Thams nya flickvän!