Morgan Johanssons glädjebesked med 14 år yngre flickvännen – efter ett år tillsammans!

01 jan, 2023, 16:00 
Tidigare justitie- och inrikesminister Morgan Johansson har funnit kärleken – och nu delar paret med sig av ett riktigt glädjebesked!
Annons
Här är partiledarnas partners!
Här är partiledarnas partners!

Det har gått snart ett år sedan Aftonbladet avslöjade den omtalade romansen: Morgan Johansson, 52, har funnit kärleken, och det i Emelie Karlsson, 38.

– Ja, vi är ett par, sa Morgan Johansson, men ville inte fördjupa sig i ämnet.

Den tidigare justitieministern och SÄPO-anställda Emelie Karlsson blev snabbt föremål för diskussioner, men fortsatte kila stadigt – och nu avslöjar de nya lyckan i relationen!

Morgan Johanssons kontroversiella relation

Recept.se Nyhetsbrev

Det som gjort att många lagt sig i paret relation är det faktum att Morgan fram tills nyligen var just justitieminister. Eftersom det kom fram att Emelie arbetade på SÄPO, höjde många på ögonbrynen.

"Det kan vara intressant att komma ihåg att SÄPO sedan några år tillbaka är en egen myndighet direkt underställd justitiedepartementet. Ansvarigt statsråd: Morgan Johansson. Johansson är alltså sin flickväns nya chef." skrev till exempel en författare och journalist som kritiserade paret.

Morgan Johansson på middag på slottet med flickvännen Emelie Karsson
Tidigare år dök paret upp på middag hos kungen.

Men nu är regeringen utbytt och det finns således inte något som sticker i ögonen längre. Och visst kan man säga att paret passade på att fira in det nya året rejält.

Annons

Morgan Johanssons glädjebesked med flickvännen Emelie Karlsson

Det finns inga bekräftade uppgifter på hur länge paret träffats innan relationen blev offentlig, men när den bekräftades i mars hade Aftonbladet uppgifter på att den pågått i två månader.

De hittade alltså kärleken i fjol – och gjorde den permanent samma år. Nu berättar de att de gift sig! På sin Instagram berättar Morgan:

Igår gifte vi oss, jag och Emelie, och det blev en av mitt livs lyckligaste och bästa dagar! skriver han bland annat och fortsätter:

– Det här var ju en liten ceremoni, men vi lovar en stor bröllopsfest till våren! Vi är mycket lyckliga!

De vigdes på nyårsafton av den socialdemokratiske partikollegan partikollegan Khashayar Farmanbar. Vilken lycka!

Foto: TT

Annons