Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mystiska mannen på Kristin Kaspersens bild – förlovad med kändiskvinnan

20 jul, 2023, 11:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Kristin Kaspersen
Kristin har köpt båt. Foto: TT

Kristin Kaspersen har döpt sin båt, vilket hon firade med en mystisk man.

Annons

Äntligen är sommaren här och det är flera som har gått på lite välförtjänt semester. En av alla dem är programledaren Kristin Kaspersen. Under våren fick hon lite spontant hoppa in som programledare för Let´s Dance eftersom Petra Mede var tvungen att ställa in.

Kristin om oron – efter plötsliga samtaletBrand logo
Kristin om oron – efter plötsliga samtalet

Kristins nya båt

Det hela skedde väldigt snabbt och vips så stod hon tillsamman med David Lindgren i TV-rutan varje lördag. Vilket hon gjorde med bravur. Men nu har hon fått lite semester vilket vi tycker hon verkligen förtjänar.

Hon har bland annat varit i Norge och hälsat på sin pappa Kjell Kaspersen, 83, vid hans vackra landställe som ligger vid vattnet. Kristin har delat med sig av sin kärlek till havet och vatten och i maj i år berättade hon att hon har köpt en båt. Vilket gör att hon kan vara nära havet när hon vill!

Annons

Enligt Expressen som varit i kontakt med en båtexpert verkar det vara en modell av märket Finnmaster T7 eller T8. En modell som brukar gå för ungefär 500 000 kronor.

Mystiske mannen på Kristins båt

I ett nytt Instagram inlägg kunde Kristin avslöja ännu en nyhet med båten. Nu har hon nämligen döpt den.

– Nu har jag bestämt namn på båten… SWISH! Den e snabb, den är snäll, den är smidig, den ställer upp och är pålitlig. Hon är jag, jag är hon!, skriver hon i inlägget.

Hon delar även med sig av några bilder från båten där hon bland annat står och kramar en okänd man. Detta skapade flera frågetecken och många har funderat på om Kaspersen har träffat en ny kärlek.

– Hittat en matros också…, skriver bland annat Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer lite undrande i kommentarerna.

Förlovad med kändiskvinnan

Svensk Dam var i kontakt med Kristin angående den mystiske mannen, men hon dementerar ryktet direkt. Däremot förklarar hon varför man kanske känner igen honom. Han är nämligen nyförlovad med en annan svensk kändiskvinna, nämligen Marie Sernholt.

Annons

– Det är han som jobbar på företaget jag köpte båten ifrån. Fredric, förlovad med Marie Sernholt, skriver Kristin i ett meddelande till Svensk Dam.

Marie och Friedric
Paret har varit tillsammans sedan 2017.

Det är alltså Marie Sernholt kärlek, Fredric Palmqvist, som var med på bilden. Paret träffades 2017 och delade nyligen med sig i en bild på Instagram att de nu även har förlovat sig. Hurra för dem!

Annons