Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nära vännens avslöjar sanningen om relationen mellan Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

15 mar, 2021, 14:00 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
En nära vän har berättat vad som pågår bakom stängda dörrar i relationen mellan Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic.
Annons
Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett tajt och sammansvetsat par. De har hängt ihop i sammanlagt arton år, och enligt Zlatan är de fortfarande lika mycket av en enhet som alltid.

Nära vännen avslöjar sanningen om Helena Seger

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

– Hon tämjer lejonet i mig. I upphettade stunder håller hon huvudet kallt.

Och det är inte bara Zlatan som sagt detta om Helena. En av Zlatans närmaste vänner har gjort samma observation när han har umgåtts med paret.

"Jag måste nämna Helena – hon är mycket intelligent"

Vännen heter Maxwell och har spelat med Zlatan i storklubbar som Inter, Barcelona och PSG. När han intervjuades av den franska tidningen L'Equipe hade han bara gott att säga om Helena.

Annons

– Jag måste nämna Helena. I fotbollsvärlden kan en kvinna få dig att ... ja, gå ner dig. Men med Helena var det helt tvärtom. Hon har hjälpt Ibra otroligt mycket, sa Maxwell till L'Equipe.

Hur har Helena då hjälpt Zlatan? Maxwell fortsätter med det översvallande berömmet.

– Helena är mycket intelligent, de står varandra oerhört nära. Helena är mycket omtänksam mot Zlatan. Hon är ett viktigt stöd som fått honom att bli intresserad av det hon gillar, konst och mode. En man letar alltid efter en kvinna med hennes kvaliteter.

Annons