Nästa tunga smäll för Let’s Dance – efter beskedet

carola

TV4

Carolas avhopp kan få konsekvenser för Petra Mede, David Lindgren och Resten av Let's Dance-gänget.

Under tisdagen kom det tråkiga beskedet, Carola Häggqvist hoppar av Let's Dance i TV4. Den stora tittarfavoriten har imponerat på juryn vecka efter vecka, men avhoppet kom inte som en fullständig skräll eller en blixt från klar himmel trots allt. Carola har vid flera tillfällen berättat om hur kroppen tagit stryk av danstävlingens fysiska krav på deltagarna. Hon har bland annat slagit upp en gammal korsbandsskada.

Bakom kulisserna har hon kämpat för att ändå kunna dyka upp varje fredag och göra sitt bästa.

– Mitt knä är tejpat och jag har olika skydd på, men det funkar bra. Det är inget att hänga läpp för. Jag vred om knät under en aktivitet i ”Så mycket bättre” med Ola Salo. Korsbandet åkte och jag har valt att inte operera det, har Carola tidigare berättat enligt Expressen.

Det hindrar inte tittarna från att bli besvikna över beskedet, som uttrycker sina känslor i sociala medier. Vissa går till och med så långt som att säga att de nu kommer sluta titta på programmet, det är helt enkelt ingen idé nu när deras stora favorit inte är med längre.

Andra är mer stöttande och hyllar Carola för hennes beslut att sätta hälsan i främsta rummet.

”Tråkigt att Carola inte kunde fortsätta. Strålande person som jag fått en helt ny bild av Hon har spridit stor glädje och värme i våra liv. Också förståelse för vilket jobb och press det är att leverera på så hög nivå. Respekterar hennes val och saknar henne redan.” skriver en användare på Instagram.

”Men så tråkigt så bra som Carola är, men hälsan går ju före. Ja tror Carola hade vunnit annars” skriver en annan.

LÄS MER: Ryktet: Deltagaren som kan ersätta Carola i Let's Dance