Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nicole Nordins bittra markering mot exet Peter Forsberg – allt är borta

27 jun, 2024, 04:30 
Peter Forsberg och Nicole Nordin
TT
Nicole Nordin har markerat tydligt mot exet Peter Forsberg.
Annons

Peter Forsberg och Nicole Nordin var tillsammans i tretton år. Det är en lång tid, nog för att växa samman på allvar.

Därför blev många förvånade när följande inlägg dök upp på Nicoles Instagram-konto.

"Efter mycket tanke och noga övervägande har jag och Peter beslutat oss för att gå skilda vägar som par. Vår beslut att ge varandra utrymme är ömsesidigt och fattat med kärlek. Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn", skrev Nicole på Instagram.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Nicole Nordins markering mot Peter Forsberg

Peter och Nicole har formellt sett fortfarande ett företag ihop. Det heter Alline Agency och är en handels- och PR-plattform med ett fokus på "livsstil och mode".

Annons

Men där har det skett en väldigt pikant förändring. I september 2023, alltså bara månader efter separationen, kunde man fortfarande hitta en bild på Nicole och Peter på företagets hemsida, lyckligt poserande. Det stod också i en anslutande text att Nicole och Peter var "entreprenörer och livspartners".

Men nu är bilderna och texten borta. Kan detta var en åtgärd från Nicoles sida, för att markera att hon definitivt gått vidare från Peter?

Så här ser hemsidan ut numera:

Alline Agency
Var är Foppa och Nicole?!Alline Agency

Nicole Nordin har ny kärlek

Vi vet att hon har en ny kärlek. Hennes nye pojkvän heter Marc Nylander och är en framgångsrik entreprenör. Han grundade sportmärket Ka Yo, som har en butik i den exklusiva gallerian NK i Stockholm.

Annons

Men Nicole har inte kapat alla band till Peter. De är båda delägare i skoföretaget Inuikii vars huvudkontor ligger i Zürich. De driver också investeringsbolaget Archelio Capital ihop.

Annons