Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nour El Refais och Henrik Schyfferts dystra beslut – efter nio år ihop: ”Behöver berätta”

22 sep, 2022, 14:00 
Nour El Refai och Henrik Schyffert

Nour El Refai och Henrik Schyffert kommer med ett oväntat besked.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Komikerna Nour El Refai, 34, och Henrik Schyffert, 54, träffades för drygt nio år sedan, efter att ha parats ihop av en gemensam vän. I dag är de ett av Sveriges kändaste par och har sonen Sami, 3, tillsammans.

Deras gemensamma resa har varit väldokumenterad, inte minst parets tidigare beslut att leva som särbos, men förra året kom det oväntade beskedet att de flyttat ihop.

– Det är för jobbigt att flytta mellan två platser, så är det. Det är inte heller så att vi flyttar ut på landet eller så, vi har bara flyttat mellan Traneberg och Vasastan en gång i veckan, sa Nour El Refai.

Henrik Schyffert och Nour El Refai
Henrik Schyffert och Nour El Refai har varit ett par i drygt nio år.

Nour El Refai: ”Vi har något att berätta”

Men bostaden är inte det enda som Nour El Refai och Henrik Schyffert har ihop. Sedan några år tillbaka driver de den framgångsrika podcasten Nours poddelipodd och Henrik tillsammans.

Annons

Varje vecka delar paret med sig av sina tankar och känslor kring olika ämnen. Nu meddelar paret att det kommer ske en stor förändring med podcasten.

”Hej. Vi har nånting som vi behöver berätta...” skriver paret på Instagram.

Paret om framtidsbeslutet

Jo, det är nämligen så att paret har lite för mycket jobb utanför podcastvärlden. I stället för att lägga den på paus kommer därför Henrik ersättas i vissa avsnitt framöver.

Ibland har det helt enkelt varit svårt att få tid till podcasten och de tycker att lyssnarna påverkats när avsnitten kommit senare än normalt.

– Så därför har vi tänkt att Henrik inte alltid behöver vara med. Detta är ett gemensamt beslut som vi har tagit där vi, istället för att ta en paus, gör så att vi fortsätter och ibland har med Henrik och ibland gäster, säger Nour El Refai.

– Fast jag jobbar ju inte jättemycket, jag har ändå ganska mycket tid att kunna vara med, fortsätter Henrik Schyffert.

Foto: TT/Instagram

Annons