Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nour petas efter succéprogrammet - "Det är lite tråkigt"

16 jul, 2022, 19:00 
Nour kommenterar sin petning efter succéprogrammet - "Det är lite tråkigt"

Oj, vad har hänt där egentligen?

Annons
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!Brand logo
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!

Nour El Refai, 34, har medverkat i flera tv-serier och underhållningsprogram de senaste åren. Hon har därmed kommit att bli ett bekant ansikte för tv-tittarna hemma i soffan.

Mest uppmärksammad just nu är hon troligtvis för sin plats i panelen i "Masked Singer Sverige" och även som en av rollerna i den mycket uppskattade SVT-serien "Bonusfamiljen".

"Bonusfamiljen" är succéserien som skapats av flera ur Herngren-familjen. Några av skaparna är paret Felix Herngren och Clara Herngren. Även Felix syskon Måns Herngren och systern Moa Herngren är med på ett hörn. Felix Herngren med flera står för regin.

"Det var lite tråkigt"

"Länge leve Bonusfamiljen!" regisseras av Felix Herngren och är uppföljaren till serien. En långfilm som har premiär i december 2022.

Annons

När det blev dags för Bonusfamiljen att bli långfilm verkade ändringar börja göras. En av dem var mycket oväntad - Nour El Refai petades från succén.

– De har ju spelat in en långfilm som inte jag är med i tydligen. Det var lite tråkigt. Det är ingen spoiler men jag är inte med i långfilmen, säger hon.

Nour El Refai går inte in på anledningen till sin avsaknad i filmen, men konstaterar alltså att det är lite tråkigt.

En del av panelen i Masked Singer

Nour har varit mycket i fokus i och med sin medverkan i panelen i "Masked Singer Sverige". I sin podd har hon tidigare erkänt hur svårt det är att gissa rätt när showen och gissningsleken är igång.

– Jag tycker att det är så jävla kul att vara där, och nu när hemligheten är ute att jag inte har gissat rätt på en enda jävel.. ni ska veta att det är jävligt svårt när man sitter där! säger hon i podden "Poddelipodd".

Vi hoppas att få se mer av Nour - om så inte på bioduken - i TV-rutan i alla fall!

Foto: TT

Annons