Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu svarar Pernilla Wahlgren – på hånfulla Åsa Ingrosso-piken: "Ett tips"

27 jan, 2023, 16:00 

Pernilla väljer nu att svara på en pik som inkom i hennes kommentarsfält.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin räds inte rampljuset – tvärtom. Det är ytterst få som rör sig i familjens kretsar som lyckats hålla sig utanför strålkastarna som succéfamiljen har riktade mot sig.

Pernilla Wahlgrens ex-makes Emilios fru Åsa Ingrosso tillhör dem som fått kändisskapet som en bonus, och hon gör framgångsrik karriär som krögare och inredare. Men nu riktar en följare en syrlig pik mot Pernilla, som hon väljer att svara på.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens superbröllop

Likt allt annat Pernilla gör, har inte hennes romanser fått hålla sig utanför strålkastarna. Tvärtom. Hennes bröllop med Emilio Ingrosso som ägde rum i Laholm var oerhört omskrivet, och uppståndelsen var total.

Annons

Lokalbefolkningen och pressen hade samlats utanför kyrkan för att få sig en glimt av superparet, och förblir ett av våra mest uppmärksammade kändisbröllop.

Pernilla Wahlgren påväg ut ur en taxi vid bröllopet med Emilio Ingrosso
Det blev ett riktigt sagobröllop!

Emilio och Pernilla träffades under sent 80-tal, och visst tog romansen fart på scenen. Pernilla deltog som artist i Melodifestivalen, och bakom sig på scen hade hon Emilio och brodern Vito Ingrosso som dansare. Dessutom skrev Emilio flera låtar till henne.

Romansen höll i nio år och resulterade i tre barn, innan de gick skilda vägar. Det är ingen hemlighet att relationen tidvis var stökig, men idag vara de ha en fin relation. Idag lever båda lyckligt med nya partners. Pernilla, nyförlovad med Christian Bauer, och Emilio med Åsa Ingrosso.

Pernilla Wahlgrens svar på piken om Åsa Ingrosso

Idag lever de som sagt vitt skilda liv. En stor del av Emilio och Åsas tid spenderas på Mallorca, och Pernilla är alltjämt ute på turné i Sverige. Men i hennes kommentarsfält på Instagram verkar en följare tycka att det är dags för Pernilla att slå sin ex-makes nya fru en signal...

Annons

Det hela gäller inredningen av Pernillas nya lyxhus, Villa Wahlgren. Den faller nämligen inte alla i smaken, och en följare kommer med ett oväntat tips:

"Det ser lite konstigt o rörigt ut för min smak… ett tips är att anlita din exmans nya fru som inredare-då blir det både med finess o klass"

Åsa Ingrosso är ju inredare, och har bland annat hjälp Bianca Ingrosso med sin lägenhet. Pernilla tar dock piken med ro. Hon svarar på kommentaren, men hon verkar nöjd med hur hon har det. Svaret är nämligen kort och gott en emoji-gubbe som skrattar så den gråter, och en tumme upp.

Foto: TT

Annons