Pernilla och broderns Linus syns ihop igen – 35 dagar efter splittringen

26 jan, 2023, 15:00 

Nu berättar Pernilla om beslutet med brodern Linus.

Annons

Det spelar ingen roll om du heter Wahlgren, Ingrosso eller Schollin – familjeklanen är ständigt på tapeten och fortsätter att underhålla det svenska folket som om det inte fanns någon morgondag.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren är kanske den ihärdigaste av dem alla. Det tycks som att hon ständigt är ute på vägarna och far. De senaste åren har hon varit på Sverigeturné med förställningen Kort glad och tacksam samt Pernilla Wahlgren har hybris.

I den fasta ensemblen ingår vännerna och artistkollegorna Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed och Kim Sulocki – ett gäng som ständigt tycks hitta på roliga upptåg mellan showerna.

Linus Wahlgren, Hanna Hedlund, Pernilla Wahlgren, Kim Sulocki , Måns Nathanaelson Showen "Pernilla Wahlgren har hybris" på Cirkus i Stockholm
Linus Wahlgren, Hanna Hedlund, Pernilla Wahlgren, Kim Sulocki , Måns Nathanaelson Showen "Pernilla Wahlgren har hybris" på Cirkus i Stockholm.

Pernilla Wahlgren fick öppna plånboken

I höstas skedde dock ett oväntat byte. Ola Forssmed byttes ut mot Pernillas bror, Linus Wahlgren. Men det var inte utan att Pernilla än en gång fick visa prov på sin ihärdighet.

Annons

– Jag sa ju nej flera gånger först. Jag hade lite andra grejer som jag skulle göra, så jag sa “det hade varit skitkul, men jag har lite andra grejer på gång”. Så hon fick jobba för att få med brorsan, sa Linus Wahlgren till Aftonbladet och berättade att Pernilla fått öppna stora plånboken.

Linus syns ihop med Pernilla igen

I december avslutades showen Pernilla Wahlgren har hybris. Till Hänt bekräftar Linus att showen inte kommer tillbaka, men att den evige ensemblem kommer att bestå.

– Nej Hybris är över. Men de som grupp kommer fortsätta att köra. Men jag hoppade bara in kort och hjälpte till, säger Linus till Hänt.

De må inte längre jobba som kollegor, men som syskon har de också en fin relation. Därför är det kanske inte så konstigt att de 35 dagar efter den avslutade Hybris-showen nu syns tillsammans igen.

”Avslutade en härlig arbetsdag på bästa sätt - då jag tillsammans med Oliver Ingrosso och Linus Wahlgren åkte ut till vår älskade mamma & pappa/ mormor & morfar - och åt medhavd god mat från Olli Ristorante. Pratade, skrattade, tittade på gamla bilder och bara mös i det Stora Röda Huset…!”, skriver en lycklig Pernilla Wahlgren på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons