Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu talar Christina Schollin ut om problemet – har fått förbud

19 mar, 2024, 10:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Paret Wahlgren-Schollin söker nu en assistent!
Annons

Efter en diskussion med samtliga barn har Hans Wahlgren och Christina Schollin beslutat sig för att anställa en assistent.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Hans Wahlgren och Christina Schollin söker assistent

Även om de må vara pigga i huvudet, kan det vara skönt att få hjälp med diverse hushållssysslor – inte minst när de bor ute på Norra Lagnö i Stockholms skärgård.

– Vi bor ju här långt ute på landet, och vi behöver lite assistans, som man behöver ibland. Det är egentligen bara för att vi ska kunna fungera så bra som möjligt. Ibland behöver man hjälp med allt möjligt, med att titta i datorn och sånt där och kanske lite hushållsarbete, berättar Christina i en intervju med Expressen.

Pernilla Wahlgren hjälper föräldrarna

Annonserna går via barnen, och Christina berättar att Pernilla Wahlgren är drivande i det hela.

Annons

– Vi har fyra barn som är utplacerade på olika håll, och de ställer upp så mycket de kan och hjälper till och kommer hit med mat och grejer. Och det är jättejättebra, men Pernilla tyckte att mamma och pappa behöver lite hjälp med allt möjligt.

Därför har Christina Schollin körförbud

Extra svårt att bo långt ute på landet är det när man inte har någon bil. Paret sålde nämligen sin förra året efter att Christina fick körförbud.

Detta efter att ha fått problem med gula fläcken.

Men trots vad Christina kallar för "krämpor", så mår de båda bra. I framtiden väntar en eventuell resa till Spanien – och kanske några tv-framträdanden för Christina.

"Får fortfarande erbjudanden"

Med andra ord – de sitter knappast stilla.

– Man försöker att göra såna saker som är roliga. Jag har alltid projekt, och jag får faktiskt fortfarande film- och tv-erbjudanden som jag funderar över. Men än så länge är det ingenting som är bestämt, säger Christina Schollin och fortsätter:

– Det är ingen fara på taket.

Annons