Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya beskedet till Anders Timell: Hustrun ångrar skilsmässoansökan

22 nov, 2021, 21:15 
AvIndra Nordemar

I augusti ansökte Anders Timell och Charlotte Wiktorsson om skilsmässa efter tre år som gifta, men nu har de dragit tillbaka ansökan.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

För fyra år sedan avslöjade Anders Timell att han friat till flickvännen Charlotte "Lotti" Wiktorsson under en resa till Zanzibar i Tanzania.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bort. Jag sa: "Kan du tänka dig att gifta dig med mig?" Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, sa han då till Expressen.

Förlovning chockerade både allmänheten och Anders nära och kära, då han hade hållit det hemligt för alla.

Anders Timell och hustrun ångrar sig – skiljer sig inte

Ett år senare var radio- och krogprofilen gift med Charlotte. Det blev ett storslaget sommarbröllop i Ulriksdals slottskapell och på gästlistans fanns många kända profiler.

Men plötsligt tog kärlekssagan slut – trodde alla. I augusti i år, efter tre år som gifta och två barn ihop, ansökte Charlotte om skilsmässa med ett års betänketid.

Nu verkar det som att makarna inte går skilda vägar trots allt. Enligt handlingar från Stockholm tingsrätt som Expressen har tagit del av, ska skilsmässoansökan nu ha dragits tillbaka.

Foto: TT

Annons