Nya beskedet till Anders Timell: Hustrun ångrar skilsmässoansökan

I augusti ansökte Anders Timell och Charlotte Wiktorsson om skilsmässa efter tre år som gifta, men nu har de dragit tillbaka ansökan.

Slå på ljud

För fyra år sedan avslöjade Anders Timell att han friat till flickvännen Charlotte "Lotti" Wiktorsson under en resa till Zanzibar i Tanzania.

– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bort. Jag sa: "Kan du tänka dig att gifta dig med mig?" Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, sa han då till Expressen.

Förlovning chockerade både allmänheten och Anders nära och kära, då han hade hållit det hemligt för alla.

Anders Timell och hustrun ångrar sig – skiljer sig inte

Ett år senare var radio- och krogprofilen gift med Charlotte. Det blev ett storslaget sommarbröllop i Ulriksdals slottskapell och på gästlistans fanns många kända profiler.

Men plötsligt tog kärlekssagan slut – trodde alla. I augusti i år, efter tre år som gifta och två barn ihop, ansökte Charlotte om skilsmässa med ett års betänketid.

Nu verkar det som att makarna inte går skilda vägar trots allt. Enligt handlingar från Stockholm tingsrätt som Expressen har tagit del av, ska skilsmässoansökan nu ha dragits tillbaka.

Foto: TT

LÄS MER: Meghan erkänner problem i äktenskapet med Harry – söker hjälp

LÄS MER: Lasse Kronér om framtiden i tv-rutan: "Finns andra saker att göra i livet"

LÄS MER: Tittarnas ilska efter händelsen i Hellenius Hörna: "Så otroligt fult"