Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas ilska efter händelsen i Hellenius Hörna: "Så otroligt fult"

22 nov, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Efter det senaste avsnittet av Hellenius hörna, då David Hellenius gästades av Lasse Berghagen, har det riktats stark kritik mot TV4.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

David Hellenius är en av Sveriges mest uppskattade programledare, vilket han också fått kvitto på då han blivit utsedd till "Årets manliga programledare" på Kristallengalan hela åtta gånger.

David har genom åren synts som programledare i bland annat Let's Dance och Masked singer, men i dag är han kanske mest känd för sin egna talkshow Hellenius hörna.

På söndagskvällarna tar olika folkkära svenska kändisar plats i hörnan och det senaste avsnittet var ingen undantag. Då gästades David av Allsång på skansen-legendaren Lasse Berghagen, Så mycket bättre-aktuella Peter Jöback och Tunna blå linjen-skådisen Gizem Erdogan.

I vanlig ordning bänkade sig hundratusentals svenskar i tv-sofforna under gårdagens avsnitt, men det var en sak som fick flera att se rött.

Sanna Nielsens överraskar Lasse Berghagen i Hellenius Hörna

Under Lasse Berghagens tid i Allsång på skansen skapade han låten Stockholm i mitt hjärta som har kommit att bli en tidlös klassiker, och till tittarnas förtjusning framförde han låten i hörnan.

Annons

”I kväll missade jag inte programmet för att bästa Lasse var med, han är ju bara för underbar", skriver en tittare på TV4:s Facebook-sida.

Numera är det Sanna Nielsen som är programledare för Allsången, och som en överraskning klev hon in i studion och stämde in under Lasses sång, vilket fick honom att bli alldeles till sig av chock.

Tittarnas ilska mot TV4 efter händelsen i Hellenius hörna

Men då bröt TV4 plötsligt till reklam – vilket upprörde många. På kanalens Facebook-sida är det nu flera som uttrycker sitt missnöje.

”Såå bra medverkande, men VARFÖR bryter ni med reklam när Sanna kommer in och sjunger med Lasse, så otroligt fult. Bara pengar som styr i denna kanal, oförskämt mot Lasse o Sanna”.

”Ja, reklamavbrotten kommer att knäcka oss alla”.

”Pengar styr även andra kanaler…och det värsta är: de tycks ha reklam ”samtidigt”….man mår illa… tyvärr”.

Foto: TT, TV4

Annons