Renée Nybergs vågade bild på David Hellenius väcker reaktioner: "Hjälp"

David Hellenius Renee Nyberg

De är ett av landets hetaste kändispar men det är sällan vi får se några privata bilder på Renée Nyberg och David Hellenius. Därför var det många Instagram-följare som blev förvånade när Renée publicerade en ny bild på maken – där han knappt går att känna igen!

Videon kunde inte hittas

Renée Nybergs Instagram-följare fick allt titta en extra gång när programledaren uppdaterade sitt konto med en ny bild på maken David Hellenius häromdagen. Det var nämligen svårt att känna igen honom. Bilden i fråga är manipulerad i en app som gör att man ser äldre ut.

LÄS MER: Chocken efter storsuccén Masked Singer

Eh…såhär kommer vi tydligen se ut när vi blir gamla. Skönt att veta ändå! Eller..?, skriver Renée som kommentar till bilden.

Renées nya bild på David Hellenius får följarna att häpna

Och följarnas reaktioner lät inte vänta på sig.

"Hahaha fan vad söta!!!!", skriver artisten och vännen Pernilla Wahlgren.

"Renée du blir ju inte märkbart äldre, men va är de för gammal gubbe du drags med", säger en annan.

"Vem är mannen till vänster om dig?", undrar en tredje.

”Jultomten och Drottning Silvia ser jag”, skämtar en fjärde och i kommentarsfältet i stort utbrister många, kort och gott, "Hjälp".

Renée Nyberg och David Hellenius är två av våra mest älskade tv-profiler och dessutom är de äkta makar. Framgångsduon har kamperat ihop sedan de möttes 2003. I "Hellenius hörna" har de tidigare berättat om hur det gick till när de först sågs under inspelningen av "Slussen 22.00", som sändes i TV3.

– Jag har faktiskt ett tv-fiasko och det gjorde jag med dig. Det var där vi träffades, berättade Renée Nyberg då.

Renée Nybergs och David Hellenius privata lyxliv

2017 sålde paret sin lyxiga villa i Bromma. Renée stod där som ensam ägare. Utropspriset för det 216 kvadratmeter stora radhuset låg på 15,8 miljoner kronor.

Numera huserar David Hellenius och Renée Nyberg i en lyxig våning i centrala Stockholm. Den är i dagsläget värderad till 17,7 miljoner kronor.

LÄS MER: David Hellenius om romansen med Tilde de Paula Eby

Foto: TT