Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på Kristin Kaspersens ex Martin Lamprecht chockar – efter långa tystnaden

15 feb, 2024, 17:30 
Träder fram efter tystnanden!
Annons

Det var under 90-talet som det slog gnistor mellan programledaren Kristin Kaspersen och femkamparen Martin Lamprecht. De var tillsammans i sju år, och fick sonen Filip Lamprecht ihop.

Medan Kristin och Filip flitigt syns i rampljuset, är det annat med Martin. Han har helt dragit sig tillbaka, och lever ett privat liv. Därför förvånades många när han dök upp på en ny bild!

Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Nya bilden på Martin Lamprecht efter tystnanden

Det är Filip Lamprecht själv som delar en bild tillsammans med sin pappa. Martin är på besök i Stockholm, och far och son har sett till att mysa till det rejält under dagen:

– Gott häng och gott snack med Baloo när han är i stan! Har ätit tacos, äter nu kanelbulle och är påväg för att plocka upp en semla innan de åker tillbaka till götet, skriver Filip på Instagram.

Annons

Och faktum är att det är en rätt ovanlig syn. I TT:s bildarkiv är den senaste bilden på Martin från 2018, och efter dess har han bara skymtas förbi i snabba klipp på sonens Instagram.

Gillamarkeringarna svämmar in, och i Lamprechts kommentarsfält hyllas bilden:

"Lik din pappa!" kommenterar en användare.

"Snyggingar" skriver en annan.

Kristin Kaspersens ex bodde på hennes tomt – anledningen bakom

Martin bor numer i Göteborg, dit han flyttade för kärlekens skull ett par år efter uppbrottet med Kristin. Men deras relation har aldrig varit infekterad – tvärtom. Filip och Kristin bodde dock kvar i Stockholm, och för att underlätta logistiken fick Martin och hans nya kärlek bo i en stuga på Kristins tomt varannan helg.

– När Martin åtta år efter vår separation flyttade till Göteborg tyckte jag att det var onödigt att han skulle hyra någon etta i Stockholm för att kunna umgås med Filip. Dessutom var det bra för Filip att se att mamma och pappa kan vara på samma ställe, har Kristin berättat för Expressen.

Martin Lamprecht och Kristin Kaspersen med sonen Filip
Martin och Kristin har bibehållit en fin relation efter separationen. Här syntes familjen ihop på Idrottsgalan 2016.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons