Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden på Kristin Kaspersens ex Martin Lamprecht visar – har återförenats!

01 jun, 2023, 17:30 

Martin Lamprecht träder fram!

Annons

Under 90-talet var Kristin Kaspersen tillsammans med femkamparen Martin Lamprecht, och de fick sonen Filip ihop innan de gick skilda vägar. Både Filip och Kristin ser vi flitigt i rampljuset – men annat är det med Martin.

Men nu träder han fram på en ny bild!

Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Kristin Kaspersens ex bodde på tomten

Det är aldrig roligt när kärleken tar slut och man tvingas gå skilda vägar, men lyckligtvis var separationen mellan Martin och Kristin inte infekterad. Att bibehålla en bra relation till sin ex-partner är givetvis extra värdefullt när man har ett barn ihop.

Martin Lamprecht lämnade Stockholm för Göteborg och kärleken, men sonen Filip bodde kvar med Kristin. För att lösa logistiken, fick Martin och hans nya kärlek bo i en stuga på Kristins tomt varannan helg – så smidigt!

Annons

– När Martin åtta år efter vår separation flyttade till Göteborg tyckte jag att det var onödigt att han skulle hyra någon etta i Stockholm för att kunna umgås med Filip. Dessutom var det bra för Filip att se att mamma och pappa kan vara på samma ställe, har Kristin berättat för Expressen.

Nya bilden på Martin Lamprecht efter alla år

Martin fångas inte särskilt ofta på bild, men familjen dök upp ihop på Idrottsgalans röda mattan 2016. Där visade de att relationen fortfarande är fin, efter alla år isär.

Martin Lamprecht, Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht

Dessutom är bandet mellan Filip Lamprecht och pappa Martin starkt, trots att de bor i olika städer. Men igår återförenades de äntligen! På sin Instagram visar Filip upp att han anlänt med resväska till en stad, och möts upp av sin pappa som ser oerhört glad ut. Inte särskilt konstigt, då det är hans födelsedag!

Det är ju en aningen ovanlig syn, att Martin dyker upp på sociala medier. Han har minst sagt tagit ett kliv tillbaka sedan tiden i rampljuset, när han tävlade i femkamp och dejtade kända kvinnor. Nu njuter han av livet privat, istället.

Filip Lamprecht laddar upp en bild på sin pappa Martin Lamprecht

Foto: TT

Annons