Nya bilderna visar – så ser Carola Häggkvists dotter Zoe ut idag

carola häggqvist zoe

Karin Törnblom/TT
Carola uppträdde med en specialuppsatt julshow – och med sig på scen hade hon en särskild gäst.

Julkonserten hemma hos Carola i Sigtuna har snabbt blivit något av en tradition och hon lät sig inte avskräckas från att sprida julens budskap även i år, även om det blev på ett något annorlunda vis.

Ett av de finaste ögonblicken under kvällen var när dottern Zoe, 11, kom upp på scen och sjöng tillsammans med sin mamma. Det var en favorit i repris från 2018 års julkonsert, då tiderna var annorlunda och det gick att ha inför publik, och inga mindre än Estelle och Oscar var där och tittade och lyssnade på musiken.

Carola och Zoe sjöng tillsammans

Carolas dotter Zoe var också med och sjöng på scenen inför kronprinsessan Victoria med familj, och Carola berättar att Zoe blev lite extra nervös när Estelle och Oscar skulle komma. Carola själv var förstås jublande lycklig.

– Jag kände mig tacksam, glad, hedrad och ödmjukt stolt över att ha dem i publiken. Heja! skrev hon på Instagram efter den lyckade konserten för två år sedan.

carola häggkvist zoe

Det blev en fantastisk kväll full med julstämning i Steninge lada

Karin Törnblom/TT

Familjen Häggkvist har ett starkt band tillsammans, inte minst mellan syskonen Zoe och Amadeus, 22.

Syskonen har en nära relation trots åldersskillnaden och Amadeus delade för ett par månader med sig av två fina bild när han håller om sin lillasyster och skriver ett uppmärksammat inlägg om rasismen som hans lillasyster har blivit utsatt för – och kommer bli utsatt för.

“Gör ont i mitt hjärta”

Carola Häggqvist zoe

Zoe har hittat rätt – det är musik hon vill hålla på med!

Karin Törnblom/TT

”Gör ont i mitt hjärta varje gång jag tänker på att min lillasyster kommer att utsättas för saker som jag aldrig kommer utsättas för. Känslor jag aldrig kommer att känna. Upplevelser jag aldrig kommer att uppleva. Situationer av utanförskap där hon blir illa behandlad, och jag kommer inte kunna ge henne ett svar på hur man bemöter det. Att hon kommer behöva ta sig upp för ett berg jag aldrig kommer behöva klättra”, skriver Amadeus Sögaard på Instagram.

Så fint att han ställer upp fö sin syster på det sättet.