Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya detaljer om Tareq Taylors smärtsamma uppbrott – så sa de farväl till varandra

19 apr, 2024, 14:00 
Tareq Taylor
Nu har nya detaljer om Tareq Taylors uppbrott kommit fram!
Annons

Tareq Taylor gjorde många tittare ledsna när han meddelade att 15 säsonger var nog – han skulle lämna Trädgårdstider.

– Det här året så måste jag tyvärr på grund av logistiska skäl meddela att jag inte kommer att vara med i Trädgårdstider nästa år, skrev Tareq på Instagram i april.

Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Detaljer om Tareq Taylors uppbrott

Det var ett tungt och smärtsamt besked för alla fans. Sedan framgick det att det var kärleken som var boven i dramat. Tareq hade förälskat sig i fitnessprofilen Sofia Ståhl och flyttat till Stockholm.

Tareq Taylor
Tareq, kom tillbaka till Trädgårdstider, vi ber dig!

Nu har vi hunnit bekanta oss med Tareqs ersättare i Trädgårdstider, danske Adam Aamann. Han är en stor profil i hemlandet, där han bland annat driver sex restauranger i huvudstaden Köpenhamn. I en intervju med Hemmets journal berättar Adam om vad han har för vision av sin medverkan i ett av Sveriges mest folkkära program.

Annons

– Jag vill att min matlagning ska ge tittarna aha-upplevelser. De ska få inspiration till att laga mat på ett nytt sätt. Samtidigt får det inte vara för komplicerat utan alla ska kunna laga efter mina recept. Det viktiga är att det ska se extremt aptitligt ut. Det ska gärna börja kurra i magen hos tittarna, säger Adam.

"Tareq var med för att säga hej då"

Faktum är att han och Tareq överlappar i programmet. Allt för att få till en så smärtfri övergång som möjligt.

– Tareq är med i första avsnittet för att säga hejdå till tittarna. Sedan kommer jag in och jag måste säga att det har varit fantastiskt. Det är bara drygt en timmes bilresa från storstadspulsen i Köpenhamn till lugnet och rofylldheten vid gården utanför Eslöv där vi spelar in, säger Adam.

Det krävdes en auditionprocess för att Adam skulle få jobbet, trots hans digra meritlista. Han fick träffa programledaren Pernilla Månsson Colt och testa om de hade god kemi.

Beskedet: de trivdes superbt ihop!

– På intervjun fick jag frågan om jag gillade att snickra. Det gör jag och förutom att laga mat i Trädgårdstider är jag involverad i några byggprojekt, säger Adam till Hemmets journal.

Annons