Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nyhetsmorgon-profil Per Skoglund i tårar när han tar farväl för alltid: "Jättejobbigt"

16 feb, 2024, 11:00 
Per Skoglund i Nyhetsmorgon
Nyhetsmorgon-programledaren Per Skoglund rördes till tårar när han mitt under sändningen tog farväl för alltid.
Annons

Per Skoglund är känd som den store spjuvern i Nyhetsmorgon-familjen. En sann glädjespridare, som ofta har en lustig kommentar tillhands.

Men nu har Per visat sin allvarliga sida. Den kom när han meddelade att han ska sluta.

Anna Lindmarkers ärliga känslor över att lämna TV4Brand logo
Anna Lindmarkers ärliga känslor över att lämna TV4

Per Skoglund i tårar när han tar farväl av programmet

Per har i flera år drivit travpodcasten Lördag hela veckan tillsammans med Kanal 75-profilen Peter Andersson. Men nu går podden i graven.

Per hade gråten i halsen när han pratade med lyssnarna för sista gången.

– Jag tycker det är jättejobbigt att vi ska sluta. Men jag vet också att innan något hunnit bli dåligt måste man av respekt för de som har lyssnat och för sig själv säga att nu räcker det. Nu går vi vidare och härifrån kan det bli något väldigt väldigt bra, säger Per i podden.

Annons

Med tanke på Pers åtaganden i Nyhetsmorgon och andra TV4-program måste han prioritera för att få tid för familjen. Per lever tillsammans med annan travprofil, Paula Ahlström. De gifte sig 2014, och året därpå fick de sonen Ossian.

– Jag har inte haft en ledig söndag på fyra och ett halvt år. Det börjar kännas i kroppen. Särskilt att man utnyttjar alla de fantastiska aktiva inom vår sport som man ber vara vakna till tio i elva en söndag kväll för att svara på frågor om sina V75-hästar. Den gränsen har passerats, jag kan inte göra det något mer. Det känns orättvist och dags för någon annan att axla det, har Per sagt tidigare.

Per Skoglunds budskap: "Tack för allt"

På Instagram har Per och Peter gemensamt tagit farväl av lyssnarna.

– Det var allt, tack för allt. Ni har varit underbara som lyssnat. Ett STORT TACK till ALLA AKTIVA som ibland svarat när två dårar ringt en bit efter midnatt. Det var sannerligen en resa att minnas och tillsammans når vi målet så småningom. Ta hand om er och var rädda om varandra, skriver Per och Peter.

Annons