Nyhetsmorgon-stjärnan lämnar – plötsliga beskedet: "Nu blir det tv-äventyr"

12 maj, 2023, 10:00 

Nu kommer stjärnan med ett besked.

Annons

Programledarna i Nyhetsmorgon lyckas med konsten att förmedla både allvar och humor, och underhåller tittarna veckans alla dagar. De har blivit stora profiler med egna följarskaror, som gärna kikar in på livet bakom kameran.

Nu kommer stjärnan Maria Forsblom med ett besked om framtiden.

6 saker du inte visste om Maria Forsblom
6 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsbloms bilder på Instagram får följarna att undra

Ja, de senaste månaderna har Maria Forsblom varit oerhört kryptisk på sin Instagram. Där har hon hela 76 tusen följare som helt enkelt inte får nog av den sympatiska programledaren.

Recept.se Nyhetsbrev

Men hon lämnar dem ofta utan svar. Det hela började redan förra året, när Maria lyste med sin frånvaro i Nyhetsmorgon. På hennes Instagram var hon högst närvarande, och på bara några dagar skiftade miljön från snöiga berg till sandig djungel.

Maria Forsblom med en kamel

Hennes koordinater hölls hemliga. Det enda Maria Forsblom bjöd på, var att hon befann sig "i en annan del av världen". Hon svarade en nyfiken tittare att hon helt enkelt måste hålla allting hemligt:

Annons

"Kan tyvärr inte berätta riktigt än, men ser framemot när jag kan berätta vad vi gör här"

Maria Forsblom lämnar Sverige

Och nu är det dags igen. Maria har den senaste veckan synts flitigt i Nyhetsmorgon med kompanjonen Anders Pihlblad, men när hon gick av sitt skift dröjde det inte länge innan Arlanda kallade igen.

Nu har hon lämnat Stockholm och Sverige för betydligt varmare breddgrader, även om solen kommit även hit. Det är däremot inte så att hon får koppla av helt:

"Här kommer vi världen! Nu blir det tv-äventyr " Skriver hon på Instagram och är minst lika kryptisk som förr.

Hon har även publicerat bilder från resan, och det enda som går att avläsa är att hon är på solig ort. En sak är i alla fall säker, följarna är peppade på vad som än väntar!

"Väldigt intressant att se sen vad det är för programformat du har fått förtroendet att göra" skriver en användare.

Foto: TV4/Instagram

Annons