Nyhetsmorgon-stjärnans möte med prins Albert och kronprinsessan Victoria – fångades på film

01 jul, 2022, 06:00 
Snacka om kungligt möte!
Annons

För den som inte får nog av våra Nyhetsmorgon-profiler i rutan är det riktigt tur att de flesta av dem är flitiga användare av sociala medier.

Det var på Instagram som filmen på det oväntade mötet visades upp, och det var nog många som blev förvånande när de slöscrollade flödet.

Nya jobbet

När beskedet om att Nyhetsmorgon expanderar, och blir hela två timmar längre, var det många som jublade. Extra mycket av allt, utlovade programledarna i sändning, och det kan man lugnt säga att det redan nu bjudits på.

Recept.se Nyhetsbrev

Två nygamla Nyhetsmorgon-programledare stärker den tappra skaran – Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson! För varken Thomas eller Rania är några nya ansikten för den inbitne TV4-tittaren.

Båda två är rutinerade nyhetsankare på kanalen, men har också flera gånger hoppat in och vikarierat i Nyhetsmorgon. Det är alltså två trygga veteraner gör Steffo, Sofia, Maria, och resten av gänget sällskap i höst som fasta programledare.

Annons

Dök upp med prins Albert

Kungahus-fantasten har säkerligen sett Rania i flera olika sammanhang. Det är nämligen hon som gör TV4s sammanfattning av kungafamiljens år, och följer medlemmarna nära, både i Sverige och med på resor. Precis som föregående år är inspelningen i full gång, och Rania följer med som en fluga på väggen.

I måndags reste kronprinsessan Victoria till Lissabon, Portugal, för att delta på en FN-konferens med fokus på krisen för världens hav. Den tre dagar långa konferensen kommer avhandla flera olika ämnen, bland annat handla om hur man ska tackla de stora utmaningarna som det marina livet står inför.

På plats var också den nya Nyhetsmorgon-programledaren Rania! På hennes Instagram dök kronprinsessan upp – med Monacos Prins Albert vid sin sida, snacka om oväntat möte! Rania passade även på att dela bilder när hon pratade med Victoria, men vad som sas förtäljer inte historian. Förmodligen får vi reda på det i jul, när programmet sänds.

Foto: TT/Instagram

Annons