Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgons miss med den folkkära artisten - tvingas be om ursäkt

28 jun, 2022, 12:00 
Nyhetsmorgon tvingas be om ursäkt till den folkkära artisten.

Ja, man kan ju undra om gästen kommer tillbaka efter det här. Det kan bli svårt att glömma sånt här...

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Nyhetsmorgon är ett bekant program för de flesta artister, skådespelare och profiler. De bjuds in för att medverka som gäster och får chans att prata om sina pågående eller kommande projekt.

Tur nog för oss så har Nyhetsmorgon det härliga segmentet "Sommargästen" Programledaren för dagen sitter ner med en gäst för en något längre stund och de djupdyker i olika ämnen. Det resulterar ofta i en fin stund med väldigt ärliga och djupa svar. Perfekt till morgonkaffet!

Men trots det härliga konceptet gick det nyligen knasigt till när Nyhetsmorgon skulle berätta om sin sommargästs medverkan på Instagram. När de skulle presentera gästen operasångaren Rickard Söderberg blev det minst sagt inte gjort helt som det skulle.

Fick uppmärksammas om misstaget

De uppmärksamma och observanta instagramföljarna fick hjälpa morgonprogrammet på traven på instagram och tog upp Nyhetsmorgons kontos misstag. De hade nämligen kallat den välkända operasångaren Rickard Söderberg något helt annat i efternamn.

Annons

Nej, det är inte alltid lätt med namn. Men nog är det viktigt att bli kallad vad man faktiskt heter. Följarna led med Richard och reagerade starkt på felskrivningen!

– Efternamn? 😮Byt eller är det skägget som gjorde er starstruck och inte en siffra rätt? ❤️, beordrar en användare till TV4.

Det är väl Richard Söderberg?, åberopar en annan.

– Ja men det undrar jag med denna fantastiska man, Söderberg är det väl?❤️, vill en annan påminna.

Det är inte alltid lätt att få det rätt. Det är tur att Nyhetsmorgon har så observanta instagram-användare som kan påminna om operasångarens rätta namn.

Foto: Instagram

Annons