Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända barnet i Barbro "Lill-Babs" Svenssons liv – som hon aldrig fick lära känna

11 jun, 2024, 05:30 
Kristin Kaspersen, Monica Svensson, Malin Berghagen och Barbro Lill-Babs Svensson
Barbro "Lill-Babs" Svenssons är den ikoniska artisten som skaffade sig en stor familj. Men dessvärre finns familjemedlemmar hon aldrig fick lära känna.
Annons
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får deBrand logo
Lill-Babs arv till döttrarna – så mycket får de

Sex år har gått sedan Barbro "Lill-Babs" Svensson gick bort – och lämnade bakom sig en familj i sorg.

Och det är ingen liten familj. Barbro fick tre barn, nio barnbarn och har även flera barnbarnsbarn och barnbarnsbarnbarn.

Men det finns också småttingar i släkten som artisten dessvärre aldrig fick chansen att lära känna. Och nu påminns vi om situationen.

Lill-Babs stora släkt

Stjärnglansen är stark i Barbros släkt men den finns förstås familjemedlemmar som inte sökt sig till rampljuset, som hennes äldsta dotter Monica Svensson, 69.

Annons

Hon har förvisso tagit ett kliv fram efter sin älskade mammas död där hon bland annat skrivit en bok med sina kändissystrar Malin Berghagen, 58, och Kristin Kaspersen, 54. Men i grunden vill hon fortsätta vara en "vanlis".

Som hon sagt om saken i Nyhetsmorgon:

– Det är självvalt. Jag har väl hittat min egen väg, med vad jag velat göra och så, och då har jag valt att inte gå mammas väg.

Och det här tycks vara ett tema på Moncias sida av släkten. Hon har bland annat dottern Jennifer Granath, 49, som även hon rört sig i skuggorna, som i sin tur fått dottern Elina, 28, som i sin tur har en 2-årig dotter och en nio månaders bebis.

Barnen som Lill-Babs inte hann lära känna

Så ett helt led av nära släktingar till Barbro, men de yngsta, alltså Elinas döttrar, fick tyvärr aldrig chansen att träffa sin ikoniska mormorsmormor.

Annons

Något vi påminns om nu när Monica, och tillika barnens mormor, publicerat ett underbart videoklipp med barn som leker på en studsmatta, även om inlägget inte förtäljer vilka småttingarna är.

Men vi vet att Barbro hade älskat att få chansen att lära känna de nya barnen i sin släkt, och de älskat att lära känna henne. Artisten hade ju ett sätt att trollbinda såväl stora som små.

Mila, som är Barbros barnbarnsbarnbarn:

Foto: TT

Annons