Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ola Wenström avslöjar allt – slår tillbaka mot Viaplay i ny bok

26 jul, 2022, 16:35 
Ola Wenström chockar alla – slår tillbaka mot Viaplay i ny bok

Ola berättar sin bild av allt i nya boken.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Populära programledaren Ola Wenström är superaktuell med ny bok – som finns tillgänglig för alla på nätet.

Boken efter konflikten med Viaplay

Efter 13 år valde Viaplay att inte förlänga kontraktet med programledaren Ola Wenström. Detta kom sig efter att programledaren ska ha haft svårt att samarbeta på arbetsplatsen, enligt Expressen. Detta ska ha blivit värre under senare år, fortsätter tidningen.

Många bekräftar bilden kring samarbetssvårigheter. Detta är både nuvarande och tidigare medarbetare på kanalen, enligt Expressen som pratat med de berörda.

"Enligt flera har det lett till konsekvenser som att medarbetare känt sig hämmade, inte vågat ta för sig och även slutat i hopp om att kunna göra karriär på en annan kanal" fortsätter Expressen.

Annons

Släpper bok - med egna sanningen

"Till alla tittare. Med min familj. För det sanna och sunda. Mot de falska och fega. Den som inte ser strukturerna är förmodligen en del av dem" skriver Ola Wenström i förorden till egna boken "Vad fan hände".

Vidare berättar Ola sin bild av vad som hände.

"Hastigt och väldigt olustigt blev jag föremål för ett omfattande drev utan att någon berättade varför. Fortfarande har ingen kommit med någon förklaring. De flesta av de jag trodde var mina vänner tystnade och tog avstånd. Många som gav sitt stöd gjorde det bara när ingen annan hörde. Jag har också hållit tyst. Tills nu." skriver före detta programledaren bland annat i den öppna internet-boken "Vad fan hände".

Foto: TT

Annons