Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oliver Ingrosso oigenkännlig på bilden – efter tiden i skuggorna

01 mar, 2024, 11:00 
Pernilla Albinsson
Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren
TT.
Oliver Ingrosso har gjort en stor förändring
Annons

Oliver Ingrosso, 34, är Pernilla Wahlgrens äldsta son, och jämfört med sina yngre syskon, Bianca, 29, och Benjamin, 26, brukar han vara den som inte syns lika mycket offentligt.

Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åringBrand logo
Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åring

Oliver har, precis som sin yngre bror, ett stort intresse för matlagning. Under 2022 startade han sin egna restaurang "Olli restaurant" i Stockholm. En restaurang som snabbt blivit en succé.

För den som vill veta hur Oliver gör sina maträtter kan man på Youtube få se hur han går till väga. Han har dessutom släppt en egen receptbok där han delar med sig av sina favoritrecept.

Det nya tillskottet

2023 var ett stort år för Oliver. I september fick han och flickvännen Zoe-Fay Brown sin son Kalí. Ett fantastiskt tillskott i familjen Wahlgren-Ingrosso. Något som Pernilla Wahlgren ofta skriver om på sin Instagram

"Lyckan när man som farmor både fick vara barnvakt till den lille prinsen OCH njuta av den otroliga maten på @olliristorante", skriver Pernilla Wahlgren till ett instagraminlägg och tillägger:

Annons

"Världens bästa onsdag helt enkelt! Vi fick alla njuta av god mat & Kalís sällskap, och småbarnsföräldrarna fick njuta av lite värdefull egentid på egen hand! Win win! 😍😍Tack @oliveringrosso & @zoefaybrown för förtroendet..! 🙏❤️🥰"

Olivers nya look

Ja, Pernilla delar ofta med sig av sitt privata liv på sin Instagram. Inte sällan lägger hon upp bilder på när hon umgås med familjen på olika restauranger, eller hemma i sitt nya hus.

På ett inlägg visar hon upp bilder från några dagar med familjen, och där kan vi skymta den stor förändring för sonen Oliver.

"Bästa dagarna med min älskade familj..! ❤️❤️❤️Vilken ynnest att få dela livet med mina älskade barn, barnbarn, svärdotter, föräldrar och syskon..! ❤️🙏", skriver hon till inlägget som är fullt av fina familjebilder.

Oliver, som länge har haft sitt lite längre hår visar upp en helt ny frisyr. Han har nämligen rakat av allting – en förändring som passar honom riktigt bra!

Foto: TT, Instagram/pernillawahlgren.

Annons