Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ondskan-stjärnans sorgliga besked - separerar med kärleken

12 apr, 2024, 14:30 
Victoria Morand
Karin Törnblom/TT
Berättar själva på Instagram.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Skådespelaren Henrik Lundström som vi känner igen från "Ondskan" och "Kocken" ska skilja sig med partnern Ester Sjögren.

Paret träffades på Cannes filmfestival och har levt tillsammans sen 2017. De välkomnade även sin son till världen under hösten 2021.

Men nu väljer paret att gå skilda vägar.

Eero Hannukainen/TT

Skådespelaren Henrik Lundström hade sitt genombrott som 17-åring när han var med i Moodyssons film "Tillsammans".

Annons

Han har sedan dess haft en lyckad karriär och bland annat medverkat i filmer och tv-serier som Ondskan, Göta Kanal 2 –kanalkampen och Arne Dahl: Europa Blues.

Nu berättar skådespelaren på Instagram att de sepererat.

”Vi gjorde slut för ett tag sen men har fortsatt bott med varandra tills jag nu flyttat ut till en lägenhet som blev tillgänglig. Det är ett gemensamt beslut som togs med kärlek och eftertanke”, skriver Henrik Lundström.

Fortsatt vänner

Skådespelaren fortsätter med att skriva att de fortfarande är nära vänner och att relationen är god.

”Vi har fortfarande en fantastisk familj med Stig. Vi kommer fortsätta umgås och göra saker ihop som en familj då och då, till exempel åka på familjetillställningar (såsom min brors bröllop i sommar mm) men vi kommer inte leva ihop längre som ett par".

Ondskan-skådisen.Charlotte Brunzell/TT

Henriks Lundströms avslutande ord

”Livets bok innehåller en massa olika kapitel. Nu är ett kapitel slut men då vänder man blad och öppnar upp ett nytt kapitel. Ja, ibland tar livet olika vändningar och det är helt okej så länge man känner att man gör förändringar till det bättre för både sig själv och för dem runtomkring” skriver han slutligen.

Foto: TT

Annons