Orden om Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos relation – förändringen efter stormiga åren

Emilio Ingrossos och Pernilla Wahlgrens relation i dag

Tre kända barn och en skilsmässa som skapade rubriker i flera års tid. Men hur ser Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos relation ut i dag?

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, var ett av Sveriges hetaste par i mitten av nittiotalet. Hon var den hyllade schlagerprinsessan och han den, lite mystiska, dansaren i bakgrunden. Paret var gifta mellan 1993 och 2002.

Pressen bevakade relationen och Pernillas och Emilios med- och motgångar flitigt och deras bröllop i Laholm följdes av 3 000 oinbjudna fans, som häckade utanför kyrkan.

LÄS MER: Åsa Ingrossos ilska över ryktena: "Skitsnack"

Pernilla Wahlgrens ord om äktenskapet med Emilio Ingrosso

– Vårt äktenskap var inte det bästa. Men gudarna ska veta att vårt bröllop var i alla fall fantastiskt. Ingångsmusiken och utgångsmusiken var musik från filmen ”Tidvattnets furste” och så sjöng Roger Pontare i kyrkan. Han sjöng min och Emilios låt ”Paradise” och italienska ”Caruso”, har Pernilla Wahlgren berättat i det egna realityprogrammet Wahlgrens värld.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso bröllop 1993

Men äktenskapet gick i kras och efter skilsmässan följde flera stormiga år. Pernilla polisanmälde Emilio och år 2006 åtalades han vid Stockholms tingsrätt för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak. Någonting som påverkade hela familjen, inklusive barnen Oliver, Bianca och Benjamin.

– De tyckte att jag var boven som anmälde deras pappa, och vissa av barnen vände sig emot mig och ville inte bo med mig, berättade Pernilla i SVT-programmet Stjärnorna på slottet och sa också att hon nog inte hade anmält Emilio om hon vetat hur familjen skulle påverkas.

LÄS MER: Så är Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos relation i dag – hemliga mötet på Mallorca

– Hade jag vetat innan att det skulle bli en följetong i pressen och hur mycket det skulle påverka min relation med barnen så hade jag nog inte gjort det.

Vändningen i relationen

Men i dag är relationen en annan och Pernilla och Emilio har träffats flera gångar genom barnen. De syntes till exempel under Melodifestivalen, när sonen Benjamin Ingrosso uppträdde, under Let's Dance när Bianca var en av de tävlande och även när dottern fyllde 25 år och firade med en stor fest häromåret.

– Vi bråkar inte längre och vi är inte oense, har Pernilla sagt i Wahlgrens värld.

Och Emilio håller med

– Sedan några år tillbaka har vi börjat prata med varandra och haft en bra ton mot varandra, har han sagt till Aftonbladet.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens ångest inför framtiden med Christian Bauer

Foto: TT