Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

OS-guldmedajlören Armand Duplantis – sanningen om relationen med flickvännen

04 aug, 2021, 16:11 
AvIndra Nordemar

Armand Duplantis vann OS-guld i stavhopp. Men trots glädjen av vinsten fanns en saknad – nu berättar flickvännen Desiré.

Annons

Armand Duplantis tog hem OS-guldet i stavhopp. 21 år gammal och med en flickvän på avstånd.

Han och Desiré har varit ifrån varandra i tre veckor medan "Mando" har tränat. Nu berättar hon om stoltheten, och att vara ifrån sin pojkvän under hans bästa dagar.

OS-guld för "Mando" – nu berättar flickvännen Desiré

Trots den stora tidsskillnaden mellan Japan och Spanien så har Desiré varit uppkopplad konstant för att se hur det går för sin kärlek. I en intervju med sportbladet, Expressen, berättar hon nu om sina känslor.

– OS kom lite som en smäll. Min skärmtid är uppe i åtta timmar nästan varje dag så vi pratar nästan hela tiden. Men det är väldigt lite om finalen, vi pratar om framtiden och vad vi vill göra. Vi har en annan typ av relation som vi byggt upp, han är den snällaste och mest ödmjuka killen jag någonsin träffat. Jag saknar honom väldigt mycket.

Flickvännen om relationen med "Mando"

Desiré har aldrig varit riktigt sportintresserad innan hon träffade Armand, därav vet hon inte riktigt hur allt går till under OS.

Annons

– Det är helt nytt för mig, jag vet inte vad jag signade upp för. Jag visste inte att man skulle behöva vara så här nervös, säger hon och skattar.

Men när Mando vann guldet så rann tårarna, och nu längtar hon efter att få fira vinsten med sin pojkvän, även om tiden är knapp.

– Vi ska absolut fira men jag ska börja plugga och jobba så semester blir det inte. Men jag hoppas verkligen att han kan vara lite ledig och njuta. Det är helt overkligt alltihopa, jag är så otroligt stolt över honom.

Och det är ömsesidigt! Efter OS-guldet skickade Mando en kärlekshälsning till sin flickvän.

– Jag saknar henne så mycket. Det har varit långa tre veckor. Jag hade velat ha henne här. Jag saknar henne galet mycket, sa han efter vinsten.

Foto: TT

Annons