Otäcka kollapsen under SVT-inspelningen – julvärden Tareq Taylor i tårar

26 nov, 2021, 13:00 
AvIndra Nordemar
SVT fick avbryta inspelningen efter den dramatiska händelsen.
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Tareq Taylor har på senare år trollbundit hela svenska folket med sina charm. I flera säsonger har han bland annat lagat mat åt kändisar i Stjärnorna på slottet, men för den breda allmänheten blev hand känd när han vann Kockarnas kamp 2017.

Sedan dess har han synts i en rad olika matprogram, och efter tittarsuccén Tareq Taylors matresa kammade han hem en kristall i kategorin "Årets tv-personlighet".

Nyligen avslöjades det även att han blir årets Julvärd! Men just nu är han högaktuell i SVT-programmet Bäst i köket, där han tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt och dessertmästaren My Feldt utgör juryn när familjer tävlar i matlagning.

SVT-profilens otäcka kollaps mitt under inspelningen

Men under en inspelningen av programmet hände något dramatiskt – då My Feldt plötsligt kollapsade.

Recept.se Nyhetsbrev

– Niklas säger till mig: ”Hur mår du My?”. ”Dåligt”, säger jag bara och sen bara ”poff”, det blir helt svart för mig, berättar hon för Expressen.

Tareq Taylor, My Feldt och Niklas Ekstedt i Bäst i köket. Foto: SVT/TT

My var gravid under inspelningarna och när torsdagens avsnitt spelades in mådde hon så dåligt att hon var rädd att hon fått missfall. Lyckligtvis var så inte fallet, bebisen mådde bra och i dag är sonen Florentin tre veckor gammal.

Annons

– Jag är bara en sådan person som mår sjukt dåligt när jag är gravid. Så jag spydde ju bara så jävla mycket. Och du vet, det är mycket smaker och dofter. Det är en ganska extrem situation att må skitilla och spela in det här programmet, för vi äter ju extremt mycket mat. Så jag spydde fan mig sönder och samman.

Tareq Taylors i tårar – fick avbryta inspelning

Den dramatiska händelsen skakade om teamet, inte minst Tareq Taylor, som enligt My har väldigt nära till sina känslor!

– Vi blev tagna på sängen att det var så mycket känslor och att vi blev så berörda. Jag och Tareq hade väl lite gråttävling. Jag var ju så hormonell, men jag är ju känslomänniska annars också. Men Tareq är ju verkligen känslomänniska så vi grät flera gånger per program.

I vissa fall blev Tareq så pass berörd att inspelningen påverkades.

– Vi fick ju bryta ibland för att Tareq grät så mycket. Men det var fint. Vi behöver också se fler män gråta.

Annons

Foto: TT

Annons