Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Otrohetsaffären som alla talar om just nu...

26 jul, 2012, 09:45 
Agneta Nisbeth
Annons
Kristen Stewart och exet Robert Pattinson

Här har ni otrohetsaffären alla talar om i USA just nu, tonårsidolen Kristen Stewart ber pojkvännen Robert Pattinson om ursäkt offentligt efter en affär med mannen på bilden ovan…

Stjärnan frånTwilight-filmerna, Kristen Stewart, 22, som lever tillsammans med kollegan Robert Pattinson, 26, visar sig ha varit har varit otrogen med regissören Rupert Sanders, 41 som hon mötte under inspelingen av filmen Snow White and the Huntsman. Ni ser Robert och Kristen tillsammans på bilden här intill.

Annons

Offentlig ursäkt

Något som kanske i och för sig inte är helt ovanligt i Hollywood, men efter att en tidning visat bilder på affären så har nu alla inblandade – utom Pattinson – bett om ursäkt offentligt.

Jag älskar honom så

Först ut var Kristen Stewart som i ett pressmeddelande i People sa:

– Jag är djupt förtvivlad att ha förnedrat och sårat de nära mig och alla andra som är inblandade, jag har med mitt misstag satt mitt förhållande med den man jag älskar på spel. Rob – jag älskar, älskar honom så, jag är så ledsen, säger hon.

Rupert Sanders med sin hustru Liberty Ross

Hoppas vi kan klara det

Sedan kom en offentlig ursäkt till, tvåbarnspappan Rupert Sanders som är gift med modellen Liberty Ross, säger i ett uttalande:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag är helt bedrövad av den smärta som jag själv orsakat min familj. Min vackra hustru och underbara barn är allt jag har i världen och jag älskar dem med hela mitt hjärta. Hoppas vi kan klara av detta tillsammans.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

 

Annons