Oturen fortsätter för TV4-profilen – skadad igen

Oturen verkar förfölja programledaren Martin Järborg på semestern. Precis som förra året har han fått ta en paus i sommarledigheten för ett sjukhusbesök. Nu visar han upp den smärtsamma skadan.

Slå på ljud

TV4-profilen Martin Järborg verkar ha blivit en riktig otursfågel under semestertider. Senast förra sommaren fick han åka in på sjukhus då han skadade sig, och nu är olyckan framme igen.

I fjol befann sig Martin i vanlig ordning på sitt lantställe på Västkusten. Men då slutade ledigheten med en bruten axel.

En bruten axel och ett halvt finger

Fjolårets skada skedde under en härlig sommardag ute på havet när sonen började glida i väg ensam i en båt. Martin skulle då hoppa efter men i stället fastnade han med fötterna och föll i havet.

– Sen gjorde det bara mer och mer ont och sen märkte jag att det sitter ju helt fel. Under skjortan såg man att det där inte ser bra ut. Den satt inte där den skulle, det såg man under skjortan, sa han då till Expressen.

LÄS MER: Steffo Törnquists framtidsbesked – då lämnar han Nyhetsmorgon

Nu är han på Västkusten igen för att ta sommarledigt från programledarrollen i Nyhetsmorgon. Men återigen måste han avbryta semestern för ett sjukhusbesök. Denna gång var det trädfällning som orsakade skadan, och fingret fick ta smällen.

”Två delar av stammen kom i rullning typ, långfingret hamnade emellan. Drog delvis av nageln. Kan vara en fraktur längst upp på fingret, men sånt gör de ändå inget åt. Fick tandläkarbedövning injicerat i fingret, vilket gjorde ont, och sen sydde läkaren fast nageln, vilket gjorde pissont”, skriver Martin till Expressen.

Martin Järborg på sjukhus – igen

På Instagram har tv-profilen delat med sig av sin skada, men han verkar ta med ro!

"Doktor Aos är en konstnär med nål och tråd och en av vårdens alla hjältar. Om ni kan undvika att sy GENOM nagel och in i fingret vore det nog ändå bäst. Inte det skönaste jag gjort i mitt liv.", skriver han till en bild på honom och läkaren.

”Men Maaaaartin”, skriver TV4-kollegan Soraya Avalsami i kommentarsfältet.

Foto: Instagram / mjarborg

LÄS MER: Tilde de Paulas lyxlägenhet på Mallorca – se bilderna!

LÄS MER: Elin Härkönens glädjebesked – ger svar om kärlekslivet efter uppbrottet från Paolo Roberto

LÄS MER: Agneta Sjödins kamp med Niklas Strömstedt: "Jag mådde skit"