Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ovanliga orden om pappan – avslöjar nu själv

11 nov, 2022, 16:00 
Erik Persson och Gunilla Persson

Gunilla Persson berättar om Erika Perssons hemliga pappa.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Gunilla Persson har gjort sig känd som en av Sveriges mest ikoniska tv-profiler. Med sin frispråkiga och teatraliska persona lämnar hon ingen oberörd och har under åren bjudit på flera snackisar.

Den kanske allra kändaste snackisen är vem som är pappa till dottern Erika Persson. I norska God Kveld berättade Gunilla att tystheten beror på flera saker.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla i programmet.

Annons
Gunilla Persson
Gunilla Persson har aldrig velat berätta om vem som är pappa till Erika Persson.

”Jag ville ju ha barn, men inte med fel man”

Gunilla Persson var 43 år gammal när Erika föddes 2002. Till en början var tanken inte att bli förälder så sent i livet, men hon lyckades inte hitta rätt förrän Erikas pappa uppenbarade sig.

– Inte alls. Jag ville ju ha barn, men inte med fel man. Då blev det bråttom helt plötsligt. Om jag ville ha ett barn var jag tvungen att slå till. Och det gjorde jag.

Erika Persson är ekonomiskt oberoende

I en intervju med GP 2012 berättade Gunilla Persson att hon försörjer sig med pengar från Erikas pappa och sa att ”en man som inte kan försörja sin kvinna är ingen riktig man”.

Annons

Däremot vägrade hon svara på frågan om pappan varit närvarande under Erikas uppväxt.

– Nej, ingen kommentar. Men jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv.

Erika Persson
Erika Persson.

Foto: TT

Annons