Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade bilden på Anders Pihlblad får följarna att bryta ihop

27 jul, 2023, 11:00 

Anders Pihlblads bild från semestern väcker reaktioner.

Annons

Anders Pihlblad, 55 är en av Nyhetsmorgons starkast lysande stjärnor. I år har han även fått äran att leda TV4:s dokumentär om kungahuset, som sänds kring jul.

Men allt hårda arbete innebär såklart också att han nu njuter av lite välförtjänt semester ihop med maken Henrik Alsterdal. Därifrån publicerar han en bild som minst sagt väcker starka reaktioner.

Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Därför saknas Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon

TV4:s succépar har minst sagt fått njuta av ledighet och tid ihop. Och tittare som saknat Anders i rutan, har fått ta del av hela via hans Instagram – win win!

För en dryg månad sedan hoppade de på ett plan till varmare breddgrader, närmare bestämt Sitges i Spanien. Det är ett populärt turistmål strax utanför Barcelona, och paret verkade stormtrivas.

Annons
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal på Arlanda

Han delade bilder på deras vackra gamla stad, saltstänkt hår, en brygga efter skymning och klarblå himmel. Men efter en dryg vecka var det dags att komma hem igen, och Anders poserade på en båt i ett aningen kallare Sverige-klimat och fortsatte semestrandet hemma.

Semesterbilden på Anders Pihlblad väcker starka reaktioner

Men det är inte ännu dags att återigen bege sig till TV4:s lokaler i ottan och börja sända direktsänd tv. Anders och Henrik ser till att få ut det mesta av sin ledighet, och har lämnat landet på nytt!

Annons

Denna gång var det lite närmare hem, och resan gick till Tallinn, Estland och senare geotaggar han sig själv i Finland.

Paret ligger inte bara och slappar hotellet, utan Anders delade på Instagram ett ihopklipp med härliga stunder från resan med texten "Turist? Jag?".

Och det var en särskild bild som fick följarna att bryta ihop – av skratt. Anders står framför ett blomsterarrangemang, som är format som en klänning. Ja, det ser faktiskt ut som han har på sig en klänning gjord av rosor innan han avslöjar sig.

Gråtskrattande emojis fyller kommentarsfältet.

"Åhhhh..tack för detta, er delad glädje är mirakel för smilbanden! " Skriver en användare.

"Så härligt så man dånar " Skriver en annan.

Anders Pihlblad framför en klänning gjord av rosor
Annons
Anders Pihlblad lämnar klänningen gjord av rosor

Foto: TV4/Instagram

Annons