Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Oväntade händelsen i Nyhetsmorgon – profilens mamma dyker upp i direktsändning

Jenny Alversjö, Martin Järborg och Anders Pihlblad

Oväntade draget i direktsändning.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
0:40

Efter reklamen: Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

(0:40)

Slå på ljud

TV4:s Nyhetsmorgon har varit en självklar del av många svenskars morgnar i över 30 år. Att tittarna blir fästa vid profilerna som leder programmet är inte konstigt.

Många av dem har synts i rutan under många års tid och vid det här laget vet vi en hel del om de folkkära programledarna. Däremot är det inte allt för ofta deras nära och kära syns i rampljuset.

Jenny Alversjös speciella band med kärleken

År 2019 avslöjade Nymo-programledaren Jenny Alversjö, 48, att hon hittat kärleken på nytt. Kort efter glädjebeskedet drabbades Jenny av en hjärnblödning.

Martin Järborgs anklagelse mot Väder-Madeleine – konfronterar kollegan i sändning

Hon tvingades genomgå flera operationer men nu, tre år senare, har hon lyckligtvis återhämtat sig. Kärleken Anders Bernunger fanns vid hennes sida under den tuffa tiden och idag är paret inte bara starkare än någonsin – de är också sambos.

– Vi vill dela vardagen ihop, och jag vill inte heller att det ska gå en dag till utan honom, har Jenny Alversjö tidigare berättat.

Oväntade händelsen i Nyhetsmorgon – Jenny Alversjös mamma dyker upp i direktsändning

Pandemiåret hindrade många från att träffa sina nära och kära. Även så var fallet för Jenny Alversjö.

På mors dag 2020 var det Jenny som höll ställningarna i Nymo-studion. Hon pratar om att det är en väldigt annorlunda mors dag då många inte har möjlighet att träffa sin mammor på grund av pandemin, men menar att det finns andra sätt att hylla sin mamma på.

Jenny Alversjö

Jenny och mamma Birgitta kunde inte träffas men fick en fin stund tillsammans i direktsändning.

Foto: TV4

"Men hylla, det kan man göra på många, många sätt. Ett samtal det förtjänar alla, så! Godmorgon, godmorgon min underbara, fina mamma. Stort grattis på mors dag!", säger hon varpå hennes mamma, Birgitta, oväntat dyker upp i studion via videolänk.

Tittarna får sig en sällsynt glimt av Birgitta medan mor och dotter pratar en stund. Jenny avslutar samtalet genom att återigen önska sin mamma grattis på mors dag och säga att hon älskar henne.

Lyckligtvis så har läget lugnat sig lite sedan dess och Jenny har fått träffa båda sina föräldrar. Senast i maj var de ute och reste tillsammans. Så mysigt!

Foto: TT, Instagram/jennyalversjo, TV4

TV4-profilerna visar upp kärlekslyckan – hyllas av följarna: "Passar så bra tillsammans"