Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

TV4-profilerna visar upp kärlekslyckan – hyllas av följarna: "Passar så bra tillsammans"

TV4-profilerna visar upp kärlekslyckan – hyllas av följarna: "Passar så bra tillsammans"

Foto: Instagram, Skärmdump

Kärleken spirar i TV4-huset!

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"
0:40

Efter reklamen: Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

(0:40)

Slå på ljud

Kärlek på jobbet kan för många vara synonymt med både glädje och trubbel, men kanske är det något speciellt med TV-huset på Gärdet. Det verkar nämligen vara en riktigt bra plats för den som söker kärleken – och lyckan!

Flera TV4-profiler har berättat om hur de hittade sin respektive på jobbet, däribland Nyhetsmorgons senaste tillskott Thomas Ritter, och det verkar gå helt trubbelfritt. Nu visar ett av kanalens par upp sin kärlekslycka, och följarna tillika tv-tittarna är helt golvade!

Slog gnistor på jobbet

Det är ingen hemlighet att Nyhetsmorgon-profilen Anders Pihlblad och Efter fem-programledaren Henrik Alsterdal är oerhört lyckliga och kära tillsammans. Men andra bullar var det när romansen uppdagades.

Det var på en jobbfest som det först slog gnistor mellan kollegorna, och till slut blev förhållandet ett faktum. Idag har det gått hela femton år sedan dess, och kärleken visar inga tecken på att svalna.

– Allt var väldigt häftigt, det var som en stor jordbävning när vi träffades. Att bara känna, att oj, där är HAN. Det var totalt oväntat, har Pihlblad tidigare sagt till Hänt.

Paret gifte 2013 på Mallorca och idag har de dottern, Nike, 12, och sonen, Erling, 11.

Steffos drag i Nyhetsmorgon väcker frågetecken hos tittarna – detaljen i direktsändning

Hyllas av följarna

Och visst går tiden fort när man har kul. I dagarna firade paret sin bröllopsdag, och kan tillsammans skryta med hela nio år som gifta. Det är bara ett år kvar tills jubileum, nästa år blir det nämligen tennbröllop!

Bröllopsdagen firades på resande fot, och på respektive Instagram har man kunnat följa parets resa, som bland annat spenderat några trevliga dagar i vackra Prag.

"Vi firade bröllopsdagen storslaget med finmiddag. Den här resan innehöll många höjdpunkter " Skriver Anders Pihlblad under en bild på paret med varsin pizza i handen.

Och följarna var snabba att hylla sina TV-favoriter, och gratta dem för kärlekslyckan!

"Grattis på bröllopsdagen. Det är såå roligt att följa er på era av resor. Du och Henrik hittar verkligen pärlor." Skriver en följare.

"Fina ni är tillsammans och verkar ha det så roligt ihop, Grattis till er!" Skriver en annan.

"Grattis grattis på er bröllopsdag, ni passar så himla bra tillsammans" Skriver en tredje.

Foto: Instagram, Skärmdump @efterfem, @nyhetsmorgon