Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Oväntade överraskningen på Lotta på Liseberg – fick tittarna att reagera: "Säsongens absolut..."

01 aug, 2023, 15:30 
Felicia Plåt
Lotta på Liseberg
Nu är det bara ett program kvar av Lotta på Liseberg. Foto: TT

Tittarna hyllade Christer Lindarw efter gårdagens Lotta på Liseberg.

Annons

När man tänker på Liseberg är det många som tänker på karuseller, sockervadd och stora chokladkakor. Men många tänker även på Lotta på Liseberg.

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför allaBrand logo
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Dragdrottningens succé på Lotta på Liseberg

Varje måndag under sommaren klivet Lotta Engberg in på scenen för att leda publiken i allsång med en massa härliga artister. Under gårdagen var det näst sista programmet för sommaren. Tråkigt såklart, men det gjorde att de tog i från tårna och det var ett riktigt bra program.

Det var bland annat Linda Bengtzing, Magnus Carlsson och Lisa Ekdahl som förgyllde kvällen med en massa härlig sång.

På plats var även dragdrottningen Anton Engström och gjorde flera imitationer av bland annat Maria Montazami och Jenny Strömstedt. Han har varit med under hela sommaren och gjort flera roliga imitationer och hyllningar av olika svenska kvinnor.

Annons

Anton upptäcktes av sin Idol Christer Lindarw efter att han la ut sina imitationer på sociala medier. Christer tog med honom till After Dark och Anton har varit en del av showen sedan våren 2022.

Tittarnas hyllning till överraskningen

I gårdagens avsnitt fick även Anton sjunga lite allsång, nämligen "La Dolce Vita" som Christer Lindarw uppträdde med i Melodifestivalen 2004. Vad passar då inte bättre än att Christer gjorde Anton sällskap på scenen under allsången. Vilket var precis vad han gjorde.

Det var ingen som visste att Christer skulle vara med så det blev en riktig överraskning för publiken på Liseberg. Och hans medverkan var verkligen uppskattad.

Anton och Christer
Det var en överraskning att Christer var med under grådagens program. Foto: TV4

I TV4:s kommentarsfält hyllar tittarna Christer och de anda artisterna till skyarna och tycker att det är ett av de bästa programmen på länge.

– Att Christer Lindarw dör upp, var underbart, skriver en tittare.

– Christer Lindarw räddade kvällen, fortsätter en annan.

– En toppenkväll som avnjöts på plats, skriver en tredje.

Ett toppenbetyg! Det var verkligen en superkväll på Liseberg igår. Nu är vi både ledsna men ser även fram emot det sista programmet av Lotta på Liseberg för i år.

Annons