Parnevik om mardrömsupplevelsen: Glömde att hon hade barn!

14 feb, 2023, 08:00 
Penny Parnevik, Mia Parnevik

Parnevik berättar om den omvälvande erfarenheten "Jag tänkte att ”jag har väl inga barn?"

Annons

Familjen Parnevik har flera års erfarenhet av livet i rampljuset.

I fyra säsonger fick tittarna följa med deras vardag på ön Jupiter i Florida. I det gigantiska huset fick vi ta del av familjebråk, glädje, knasiga upptåg och kändisbesök.

Efter de fyra säsongerna bestämde familjen sig för att det var nog med reality – men nog har vi inte kunnat undgå familjen ändå.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Mamma Mia Parnevik, 54, hade en kort men intensiv medverkan i Let´s dance 2022. Före detta realityprofilen var den första att lämna programmet.

– Det är väl tråkigt att åka ut naturligtvis men, jag tycker alla har varit så duktiga och vi har haft så roligt, sa Mia när hon blivit utröstad.

Mia Parnevik glömde barnet i bilen "Fruktansvärt"

För Penny Parnevik, 26, och Peg Parnevik, 27, har podden "Pillowtalk med Peg & Penny" stulit mycket tid. Även om även Penny Parnevik lyckades hinna med en medverkan i det populära dansprogrammet på TV4 också.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Nu har systrarna startat en ny podcast, som fått namnet "Peg & Penny". I ett avsnitt har kända systrarna sin mamma på besök.

Mia Parneviks gamla misstag avslöjas i avsnittet. Hon berättar att hon en gång glömde Peg och Pennys lillasyster, Phillipa Parnevik, 23, i en bil.

– Ja men gud, alltså fruktansvärt...

Mamma Parnevik berättar att hon precis fått sin dotter Phillipa och var på skönhetssalong när mardrömsscenariot inträffade.

– Jag hade precis fått Philippa, hon var kanske två veckor och jag skulle åka och göra håret, jag som aldrig gör håret. Jag ammade ju så jag var tvungen att ha med mig henne hela tiden, förklarar Mia Parnevik och fortsätter berätta:

– Sen gick jag ur bilen, stängde av den och gick in och satte mig hos frisören. Tio minuter senare kom jag på att ”men gud jag har ju ett tredje barn”, jag sprang ut till bilen, säger hon.

Familjemedlemmarna skrattar och konstaterar att man lätt kan känna sig lite vimsig när man är nyförlöst och att det inte betyder att man är en dålig mamma.

Mia Parnevik
Mia Parnevik har glömt yngsta dottern Phillipa i en bil när hon var liten.

Penny Parnevik bekännelse: Glömde också barnen

Även Penny berättar om hur hon en millisekund helt glömde bort sitt mödraskap.

Annons

Det var när Pennys första barn, sonen Atticus var tre veckor, som hon skulle unna sig lite egen tid och åka i väg för att fixa naglarna – som hon för ett ögonblick glömde att hon var mamma.

– Så frågade jag hon som gjorde mina naglar om hon hade barn, hon svarade ja och frågade mig om jag hade barn – varpå jag bah ”nej”, säger Penny.

Mia skrattar när dottern berättar sin ärliga historia:

– Sen efter en stund sa jag, ”förlåt jag har faktiskt barn, jag har en son”, berättar Penny och fortsätter:

– Jag glömde helt bort, jag tänkte att ”jag har väl inga barn? Eller jo det har jag ju!”, det är så jävla sjukt, säger Penny Parnevik.

Penny Parnevik
Penny Parnevik glömde för en stund bort att hon blivit mamma!

Foto: TT

Annons