Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Peg Parnevik tillrättavisar Jenny Strömstedt i sändning – får nog: "Skitkul"

06 feb, 2023, 10:30 

Peg Parnevik har fått nog om frågorna. Här sätter hon ned foten mot Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Artisten Peg Parnevik gör stora framgångar med sin musik sedan 2016, och nu ska hon prova vingarna ytterligare. Det är nämligen dags att göra debut på svenska under eget namn, och hon är ute i tv-sofforna för att prata om det nya steget.

Musiken pratar hon gärna om, men det finns en fråga hon fått nog av. Det får Jenny Strömstedt se prov på.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

Parneviks ilska efter Carina Bergfeldts ord i sändning

Ja, nu är det alltså musiken som står i fokus för Peg. Men den bistra sanningen är att hon tvingas dras med en annan fråga, som hon helst inte vill att fokus ska hamna på. Nämligen hennes familj.

För visst är den profiltät. Förutom att familjen själva haft sin egna reality, där alla medlemmar gjorde sig egna namn, går stjärnglansen i släkten. Hennes pappa Jesper är proffsgolfare och hennes farfar Bosse Parnevik är en legendarisk komiker.

Annons

När Peg gästade Carina Bergfeldt röt syster Penny ifrån på Instagram. Hon tyckte allt för mycket fokus hamnade på släkten, och inte Pegs prestationer.

"Var så taggad på denna intervjun men blev lite besviken. Den handlade om att farfar haft en grym karriär, pappa haft en grym karriär, men när det handlar om Peg var de bara nyfikna på att fråga om låten handlade om hennes ex?" Skrev hon argt på Instagram.

Peg Parnevik
Peg är mer än bara "kändisbarn".

Peg Parnevik tillrättavisar Jenny Strömstedt efter frågan

Nu var det dags att gästa Nyhetsmorgon, och Jenny inledde intervjun med vad som förmodligen var en liten gliring till vad som hände hos Bergfeldt... Men Peg såg oavsett till att sätta ner foten:

–Jag tänkte att vi skulle börja och prata lite om din farfar Bosse Parnevik, inleder Jenny med glimten i ögat.

– Ja, kan vi inte passa på. Alla männen i mitt liv! Det blir skitkul. Jag har en bassist också som är man, vi kan snacka om honom, säger Peg som såklart skojar, men som markerar tydligt att hon är trött på frågorna om alla män kring henne.

Foto: TT/TV4

Annons