Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Parneviks bröllopslycka - visar upp hemligheterna från den stora festen

20 jun, 2023, 07:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Penny Parnevik
Paret firar 1-årig bröllopsdag. Foto: TT

Penny Parnevik Murray och Douglas Murray firar ett år som gifta.

Annons

Familjen Parnevik är en av Sveriges mest folkkära familjer. Under fyra säsonger kunde vi följa familjens galna upptåg tillsammans med olika kändisgäster i deras hus i Florida.

Lär känna Penny Parnevik!Brand logo
Lär känna Penny Parnevik!

Efter seriens slut har familjen fortsatt att överraska och syns flitigt i media. Exempelvis har äldsta dottern Peg Parnevik en framgångsrik artistkarriär. Både som soloartist och i gruppen GAMMAL tillsammans med Pontus Petersson. Nu ska hon även medverka i succéprogrammet "Så mycket bättre".

Penny Parnevik och Douglas Murrays bröllop

Dottern Penny Parnevik har själv skaffat sig en stor familj. Hon har två barn, Atticus, 3, och Pebble, 1,5, tillsammans med sin man Douglas Murray. Douglas är 17 år äldre än Penny och de träffades genom Jesper Parnevik då Douglas och Jesper är gamla kompisar.

Annons

Under förra året blev paret äkta makar då de sa "Ja" till varandra, när de gifte sig vid Pennys farfars, Bosse Parneviks, herrgård i Åkersberga. Det var en riktigt vacker ceremoni.

Paret firar nu 1-årig bröllopsdag och de visar upp flera härliga och lyckliga minnen från bröllopsdagen på Instagram.

Delar med sig av hemliga bilderna - ett år senare

På bilderna kan vi se både planeringen inför festen och ceremonien. Men de delar även med sig av små ögonblick dagen innan och efter bröllopet. Bland annat när hon skrev över 200 handskrivna placeringskort dagen innan. Även när paret fick sova ifrån varandra inför bröllopet. Douglas hade "sleepover" med sin syster och Penny med sina brudtärnor och familj.

Penny skrev sina placeringskort själv. Foto: Instagram

Sedan får vi även se när Jesper Parnevik får klippa av sig sitt 70-tals krull som han hade sparat ut inför bröllopet. Det är riktigt bedårande när barnbarnet Atticus ska hjälpa till.

Annons
Jesper Parnevik och Atticus
Barnbarnet fick klippa av Jespers barr. Foto: Instagram

Åldersskillnaden är inget problem

Man kan verkligen känna Penny och Douglas kärlek till varandra, och ålderskillnaden ser de inte som något problem. Inte i nuläget iallafall. När de gästade talkshowen Bianca berättade de om de problem de ser med ålderskillnaden.

– Jag måste säga att jag tycker det blir jobbigt när du ska typ dö. Alltså det är inte jobbigt nu, men när det blir dags, om jättemånga år. Då blir det jobbigt, säger Penny och skrattar.

Men vi hoppas att deras kärlek kommer spira resten av deras liv. Nu väntar de även deras trejde barn.

Annons