Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parnevik klar för Så mycket bättre - därför rasar tittarna: "Dags att lägga ner"

19 apr, 2023, 15:00 
AvFelicia Plåt
Peg Parnevik redo för Så mycket bättre 2023. Foto: TT

Den nya deltagaren i "Så mycket bättre" väcker reaktioner hos tittarna.

Annons

Under sommaren spelar TV4 in succeprogrammet "Så mycket bättre". Återigen kommer flera svenska folkkära artister att åka till Gotland för att tolka varandras låtar.

5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Låtarna får förvandlas

Under åren har vi fått se hur flera gamla hits har vakna till liv igen i nya tappningar. Genom deltagarnas musikaliska talang har schlagerbalader blivit rockhits och hiphoplåtar förvandlas till pop:iga danslåtar. Och ofta får även tittarna en ny favoritartist att ta del av efter programmet.

Förra året var bland annat Olle Jönsson, Måns Zelmerlöw och Nordmann med på Gotland. Och flera av cover-låtarna blev återigen dunderhits. Bland annat så hamnade Molly Hammars tolkning av Norlie & KKV:s sommar-dänga "Ingen annan rör mig som du" på topplistorna efter förra årets säsong.

Annons

Nu har TV4 avslöjat två av deltagarna för 2023 och en av dem har väckt många reaktioner hos tittarna.

"Artist-torka"

En av deltagarna kommer vara den internationella artisten, Eagle-Eye Cherry. Men det är inte hans medverkan som har uppmärksammats hos tittarna. Utan det är artisten och realitystjärnan Peg Parneviks medverkan som tittarna nu ifrågasätter på sociala medier.

Peg Parnevik
Peg debuterade med singeln "Ain´t No Saint" 2016.

– Har inget emot Peg men finns väl de som har hållit på mycket längre inom musikbranschen, skriver en tittare i kommentarerna.

– Hon är säkert duktig. Men kanske dags att lägga ner detta nu?, fortsätter en annan.

Tittarna ifrågasätter Pegs medverkan på grund av hennes relativt korta tid i musikbranschen och menar att det finns artister med fler låtar och längre karriärer.

Annons

Men det är inte alla som håller med och tycker istället det är kul att få se Peg i programmet.

– Så tråkiga kommentarer …Ge henne en chans innan ni kritiserar, skriver en tittare i kommentarerna.

– Finns ingen bättre, skriver en annan följt av ett hjärta.

Låten om Filip Lamprecht

Peg började sin musikkarriär 2016 när hon släppte singeln "Ain´t no Saint". Sedan dess har hon fortsatt att skriva och spela in låtar. Både själv men även i duon GAMMAL tillsammans med artisten Pontus Petersson.

En av hennes senaste singlar "Misslyckad & hatad" handlar om uppbrottet mellan henne och ex-pojkvännen Filip Lamprecht och har över 3 miljoner streams på Spotify.

Annons