Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parneviks ärliga ord om att få ett till småsyskon: "Känns riktigt hemskt"

23 nov, 2021, 19:00 
AvIndra Nordemar

Peg Parnevik är uppväxt med tre yngre syskon – och hon är inte sugen på att få ett till.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Jesper Parnevik har varit välkänd i många år tack vare hans framgångsrika golfkarriär. Men när realityserien Parneviks började sändas blev även resten av familjen känd för svenska folket.

Tittarna fick följa dem i deras vardag medan svenska kändisar besökte dem i deras lyxvilla i Miami. Under fyra säsonger lyckades de charma tittarna och i dag är de en av Sveriges kändaste familjer.

Jesper och hustrun Mia har fyra barn – Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Peg är född 1995 och Phoenix 2001, det har alltså gått 20 år sedan Mia och Jesper fick sin yngste. Och om man frågar Peg är hon inte jättetaggad på ett till syskon...

Peg Parneviks uppbrott från Filip Lamprecht

Peg som är äldst av syskonen har även gjort sig känd som artist, och på senare tid har hon varit omtalad på grund av relationen med Filip Lamprecht.

Just nu är hon högaktuell med ett nytt album som består av låtar som mestadels handlar om uppbrottet från Filip.

Annons

I hennes podcast Pillowtalk som hon har med systern Penny har hon tidigare yttrat sin oro över hur Filip skulle reagera när han hörde låtarna. Men de mottogs väl.

– ”Absolut att det inte var de roligaste omständigheterna varför de texterna blev till. Men det är 100 procent det bästa du gjort, låtarna är fantastiska, grattis”, ska Filip ha sagt till henne.

Peg Parneviks känslor inför ett till syskon

Peg och hennes syskon är uppväxta i Florida då Mia och Jesper flyttade dit på grund av Jespers golfkarriär. Och de har inte direkt haft det dåligt ställt. I det stora vita lyxhuset med blå fönsterkarmar har barnen kunnat leka fritt på 1300 kvadratmeter.

Men nu har de vuxit upp och alla har flyttat hemifrån, därför valde makarna Parnevik nyligen att sälja villan, för drygt 67 miljoner kronor.

Peg och Penny bor numera i Stockholm, men framtiden för Mia och Jesper är ännu oviss. Men en sak är säker, och det är att Peg inte vill att hennes föräldrar skaffar fler barn.

Nyligen gästade Peg podcasten Ett gott snack med Fredrik Söderholm. Hon fick då frågan om vad hon skulle känna inför ytterligare ett syskon.

– Det hoppas jag inte, det känns riktigt hemskt. Det skulle kunna gå men nej...

Foto: TT

Annons